Hjem > H > Hvordan Slette Lagring I Icloud?

Hvordan slette lagring i iCloud?

iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com på iPad eller datamaskinen.
  2. Trykk på iCloud Drive-appen.
  3. Velg filene du ønsker å slette, og trykk på Slett .
  4. Åpne iCloud Drive-mappen, og trykk på Nylig slettet.
  5. Velg mappene eller filene du vil slette.
  6. Trykk på Slett.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan sikkerhetskopiere til icloud?

Slik bruker du iCloud-sikkerhetskopiering

Kontroller at iCloud-sikkerhetskopiering er slått på i Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > iCloud-sikkerhetskopi. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud > Sikkerhetskopi.
Hvordan se hva som er lagret på iCloud? iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie.

Deretter, hvordan slette bilder på iphone og ikke på icloud?

Når du trenger å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du også sikkerhetskopiere iPhone-bilder til en annen iOS-enhet med ett klikk. Du trenger bare å klikke på "Verktøykassen" og koble til en annen iOS-enhet for å overføre bilder fra iPhone til andre iOS-enheter innen ett klikk. Man kan også spørre hva er forskjellen på icloud og icloud drive? iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

Folk spør også kan man slette gamle sikkerhetskopier?

Åpne iCloud for Windows, og klikk deretter på Lagring. Klikk på Sikkerhetskopier til venstre. Til høyre ser du enheter med iCloud-sikkerhetskopi slått på. Hvis du vil slette en sikkerhetskopi, velger du en enhet og klikker på Slett. Folk spør også hvordan installere sikkerhetskopi iphone? Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.

Hva skjer når du nullstiller iPhone?

Nullstill alle innstillinger: Alle tilpasninger og innstillinger nullstilles. Slett alt innhold og alle innstillinger: Informasjonen din og innstillingene fjernes. iPhone kan ikke brukes før den konfigureres på nytt. Hvordan ta backup Android? sikkerhetskopiere

Sikkerhetskopiér data og innstillinger manuelt

  1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Google. Sikkerhetskopiering.
  3. Trykk på Sikkerhetskopiér nå.

Hva er iCloud?

Hva er forskjellen mellom iCloud og iCloud+?

Hvis du har en Apple-ID, har du en iCloud-konto. En iCloud-konto gir deg tilgang til ting som iCloud Drive-dokumentsynkronisering og en iCloud-e-post. Gratis iCloud-kontoer er imidlertid begrenset til bare 5 GB lagringsplass.

By Zashin

Hva er sikkerhetskopi på iPhone? :: Hva betyr det når det står kjøp i app?
Nyttige lenker