Hjem > H > Hvordan Resette Chromecast?

Hvordan resette Chromecast?

Fra Chromecast-enheten

  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Les mer

Hvordan streame Viaplay til Chromecast?

Logg inn på Viaplay og velg det du vil se på. Når du er innlogget på Viaplay ser du et Chromecast-ikon i høyre hjørne, der du kan koble til enheten din til Chromecast. Om du skal se på et program med undertekster eller på et annet språk enn standardvalget, skal du velge språket før du kobler enheten til Chromecast. Hvordan få NRK på Chromecast? For å kunne se video fra NRK TV på TV-skjermen din via Chromecast må du først installere en plugin til Chrome på PC-en din: Google Cast. Pluginen er tilgjengelig for alle Chrome-versjoner på Windows, Mac og andre desktop-operativsystem.

Hva er Tilgangspunktisolering?

Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren. Folk spør også hvilken chromecast skal jeg velge? Chromecast Ultra gir deg sylskarpe, detaljrike bilder i 4K Ultra HD og HDR*, mens Chromecast 3 leverer raskere og mer stabil streaming enn sine forgjengere. *For å se innholdet i 4K eller HDR er det nødvendig med en 4K eller HDR-TV og pålitelig internettilgang. Les mer om hvordan du installerer Chromecast.

Og et annet spørsmål, kan ikke koble chromecast til wi-fi?

Problemer med Wifi?Prøv å restarte Chromecast.

  • Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen.
  • På baksiden av Chromecast-enheten er det en knapp, hold denne ned i minst 25 sekunder.
Hvordan bruke innebygd Chromecast? Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via
  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.

Du kan også spørre hva er innebygd chromecast?

Innebygd Chromecast er en teknologi som lar deg strømme din favorittunderholdning og apper fra telefon, nettbrett eller bærbar pc direkte til din TV. For mer info om den innebygde Chromecasten, besøk den offisielle hjemmesiden for innebygd chromecast. Hvordan aktivere AirPlay på iPhone? Åpne Kontrollsenter på iPhonen. , og velg deretter Apple TV-enheten eller en AirPlay 2-aktivert smart-TV som avspillingsmål. Hvis en AirPlay-kode vises på TV-skjermen, oppgir du koden på iPhone.

Hvordan koble AirPlay til TV?

Pass på at mobilen eller nettbrettet er koblet til samme WiFi-nettverk som Apple TVen, eller koble Bluetooth på begge enheter. Når du er klar til å se, klikker du på Airplay-ikonet i spilleren og kan enkelt speile det du vil se direkte til TV'en.

By Dav Elsea

Hvordan spille av fra mobil til TV? :: Kan man bruke Chromecast med iPhone?
Nyttige lenker