Hjem > H > Hvordan Koble Til Airplay På Mac?

Hvordan koble til AirPlay på Mac?

For å gjøre det, åpne Systemvalg og velg "Skjermer". Nederst merker du av i boksen ved siden av “Vis speilingsalternativer i menylinjen når tilgjengelig”. AirPlay-ikonet vises nå i menylinjen. Etter å ha klikket på AirPlay-ikonet, velg Apple TV som du vil speile Mac-skjermen til.

Les mer

Deretter, har mac airplay?

Skjermbilde over AirPlay gjør det mulig å sende det som er på Mac-skjermen din, trådløst til en HDTV via Apple TV. Forsikre deg om at Macen og Apple TV er koblet til samme nettverk. Hvordan få til AirPlay? Airplay-ikonet finner du i menyen lengst opp på skjermen din. Klikk på ikonet og velg Apple TV'en din fra listen. Du kan også velge å koble på Airplay når du er inne i videospilleren via ikonet.

Følgelig, hvordan speile iphone til mac?

Trekk opp skjemaet på bunnen av iOS-enheten din for å slå på Kontrollsenter, og trykk på AirPlay-knappen. Velg Macen du vil speile fra lister over kameraer. Nå kan du se iPhone er speilet til Mac-skjermen med hell. Og du kan bruke Reflector til å fange opp, ta opp speilbildet eller gjøre hva du vil gjøre! Hvorfor får jeg ikke opp AirPlay? Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt.

Så, hvordan finne apple tv på mac?

Strøm fra en Mac til Apple TV

  1. Mac med macOS Big Sur eller nyere: Klikk på Kontrollsenter i menylinjen, klikk på Like skjermer. , og velg deretter navnet på Apple TV-enheten du vil bruke.
  2. Mac med macOS Catalina eller eldre: Klikk på i menylinjen, og velg navnet på Apple TV-enheten du vil bruke.
Hvordan koble til Mac til TV? Når du er i besittelse av Apple TV, må du bare koble den til med HDMI-kabel til tv-en din og sørg for at den er under samme WiF-nettverksom din Mac er koblet til. Deretter klikker du på AirPlay-symbolet i menylinjen på din Mac, velger Apple TV og nesten umiddelbart vil dataskjermen vises stor på TV-en.

Hvordan koble Mac til tv trådløst?

Apple TV Method

  1. Sørg for at Mac-en er på samme nettverk som Apple TV.
  2. Klikk på AirPlay-ikonet på Mac-menylinjen.
  3. Velg Apple TV fra hurtigmenyen, og det er det.
Hvilke tv har AirPlay? Dette er Apples offisielle liste over TV-er som er bekreftet å få Airplay 2-støtte:
  • LG OLED (2019)
  • LG NanoCell SM9X series (2019)
  • LG NanoCell SM8X series (2019)
  • LG UHD UM7X series (2019)
  • Samsung QLED Series (2019 og 2018)
  • Samsung 8 Series (2019 og 2018)
  • Samsung 7 Series (2019 og 2018)
  • Samsung 6 Series (2019 og 2018)

Du kan også spørre hvordan koble tv til airplay?

Slik strømmer du innhold til TV-en med AirPlay:

  1. Sjekk at Apple-enheten du vil dele innhold fra, er koblet til samme nettverk som Apple-TV-en eller en AirPlay 2-kompatibel smart-TV.
  2. Finn innholdet du vil strømme og trykk på AirPlay-symbolet (bilde).
  3. Velg enheten du vil dele innholdet med.

By Henderson Galicinao

Hvordan aktivere AirPlay på iPhone? :: Hvilke TV har AirPlay?
Nyttige lenker