Hjem > H > Hvordan Finne Årsmodell På Iphone?

Hvordan finne årsmodell på iPhone?

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.

Les mer

Folk spør også når kom iphone 11 ut i norge?

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er smarttelefoner utviklet av Apple og lansert av Tim Cook 10. september 2019 under en presentasjon i Apple Park. Telefonene kom i salg 20. september 2019. Vil iPhone 11 falle i pris? For et år siden, da iPhone 12 ble lansert (tiden flyr!), annonserte Apple samtidig at både iPhone 11 og iPhone XR ville falle i pris.

Man kan også spørre hva er den nyeste oppdateringen på iphone?

Den nyeste versjonen av iOS og iPadOS er 15.4.1. Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch. Når iPhone ikke vil oppdatere? Hvis du fremdeles ikke klarer å installere den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, prøver du å laste ned oppdateringen på nytt: Gå til Innstillinger > Generelt > [enhetsnavn]-lagring. Finn oppdateringen på listen over apper. Trykk på oppdateringen og deretter på Slett oppdatering.

Man kan også spørre hvordan finne årsmodell på ipad?

Finn iPad-modellen din

  1. Se på baksiden av iPaden.
  2. Åpne Innstillinger og trykk på Om. Se etter modellnummeret i den øverste delen. Hvis tallet du ser, har en skråstrek «/», er det delenummeret (f. eks. MY3K2LL/A).
Hvilket år kom iPhone 7? iPhone 7, som ble lansert 16. september 2016, er nå i sitt tredje år.

Når kom iPhone 13 ut?

iPhone 13 ble lansert 14. september 2021. iPhone 13 er den femtende generasjonen av mobiltelefonen i iPhone-serien. iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro og 13 Pro Max ble avduket på Apples digitale pressekonferanse kalt Apple Event. Også, er iphone 11 bra? iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene.

Hvilke Iphoner forsvinner?

Modellene som forsvinner er:

  • iPhone 8 (2017)
  • iPhone 8 Plus (2017)
  • iPhone 11 Pro (2019) iPhone 11 Pro Max (2019)

By Bridget

Hvor mye går iPhone ned i pris? :: Hva er forskjell på iPhone 12 og 13?
Nyttige lenker