Hjem > H > Hva Er Forskjell På Iphone 12 Og 13?

Hva er forskjell på iPhone 12 og 13?

Hakk på iPhone 13 er 20% mindre enn det var før. iPhone 13 har bedre 5G -ytelse enn iPhone 12. IPhone 13s tilkobling til 5G -nettverk er raskere, ifølge Apple, og den vil støtte mer enn 200 operatører i over 60 land innen utgangen av 2021. IPhone 13 har Apples nye A15 CPU.

Les mer

Er iPhone 11 bedre enn XS?

iPhone XS er mindre, har en skjerm med bedre oppløsning og vil koste deg mindre. I mellomtiden har iPhone 11 en større skjerm, et bedre frontkamera, mer prosessorkraft og et langvarig batteri. Er iPhone 11 bedre enn XR? Batteritiden er god, og varer uten problem hele dagen med normalt bruk. Ifølge Apple skal iPhone 11 holde én time lengre enn iPhone XR, og blant annet holde til ti timer med Netflix-strømming. Alt i alt fremstår altså iPhone 11 som det prismessig beste kjøpet i valget mellom iPhone både iPhone XR og årets Pro-modeller.

Kan man ta bilder under vann med iPhone 11?

Både iPhone XS og iPhone 11 Pro er IP68-sertifisert, men 11 Pro skal tåle å ligge opptil 4 meter under vann i 30 minutter, mens XS tåler maks 2 meter. Folk spør også hvor lenge kan et mobilbatteri vare? Man regner vanligvis ikke et batteri som betydelig degradert før kapasiteten har gått ned med rundt 20 prosent. Det er en ting som har pleid å skje en plass mellom 300 og 500 ladesykluser.

Også, hva er batteritilstand?

På Batteritilstand-skjermen finner du informasjon om maksimal kapasitet og evne til maksimal ytelse. Maksimal kapasitet måler enhetens batterikapasitet i forhold til da den var ny. Hva koster det å bytte iPhone batteri? Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad.

Hvor mye mAh har iPhone 11?

iPhone 11 – 3,110 mAh (iPhone Xr: 3GB RAM – 2,942 mAh) iPhone 11 Pro – 3,046 mAh (Xs: 4GB RAM – 2,658 mAh) Deretter, hvilken iphone har best batteritid? iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene.

Hvorfor går iPhone så fort tom for strøm?

Om du har en iPhone og plutselig opplever av batteriet tømmes raskt, er det lurt å spørre seg om det kan være en av de siste appene du har installert som er synderen. Apper kan ligge i bakgrunnen og supe i seg batteri.

By Healion Marcia

Hvordan finne årsmodell på iPhone? :: Hva er forskjellen på iPhone 11 og iPhone 12?
Nyttige lenker