Hjem > H > Hvordan Få Esim Telenor?

Hvordan få eSIM Telenor?

Slik bestiller du eSIM:

På Mine sider : Velg Mobil, deretter abonnementet det gjelder. Velg mellom Tvilling eller Data-SIM under Enheter og SIM (litt ned på siden). Trykk deretter Bestill og velg eSIM. I Mitt Telenor-appen: Velg abonnementet det gjelder, deretter velger du Bestill nytt SIM-kort under Tjenester.

Les mer

Hvem støtter eSIM i Norge?

Ice har nå åpnet for bruk av data med eSIM, og blir dermed den tredje operatøren i Norge som gjør dette, bak Telenor og Telia. I motsetning til de to andre operatørene er Ice-abonnementet utelukkende for data, og er ment for mobilen din. Hvordan bestille eSIM? For nytt abonnement med eSIM til iPhone, er det foreløpig kun mulig å bestille i Telia-butikkene. Har du erstattet et SIM-kort med et nytt eSIM, aktiverer du det på Min Side. Laste ned eSIM på iPhone: Når du har bestilt eSIM hos oss, vil du få tilsendt en QR-kode fra oss.

Og et annet spørsmål, hvor mye koster det å kjøpe sim-kort?

TypePris
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr***35,-
Hvor mye koster eSIM? Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

Hvordan bestille nytt SIM-kort Telenor?

Du kan bestille nytt SIM-kort på Mine sider, i Mitt Telenor, fra chatboten Telmi, ved å ringe kundeservice eller dra innom en forhandler.

  1. Det er kun eier og bruker av abonnementet som kan bestille nytt SIM-kort.
  2. Ved bestilling av fysisk SIM-kort er leveringstid normalt 6-8 virkedager.
Hvilke mobiler støtter eSIM? Hvilke modeller har eSIM?
  • iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.
  • iPhone XS og iPhone XS Max.
  • iPhone XR.
  • Apple Watch Series 3, 4 og 5 - modeller med LTE /Cellular.
  • iPad Pro 11" og 12,9" (3. gen.) - modeller med WiFi + Cellular.
  • iPad Air 2019 (3. gen.)
  • iPad mini 2019 (5. gen.)
  • iPad 2019 (7. gen.)

Hvilke iPhone støtter eSIM?

På iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke et fysisk nano-SIM-kort for et mobilabonnement og en eSIM for ett eller flere andre mobilabonnementer. Hvis operatøren din støtter dette, kan du velge å ha kun ett mobilabonnement med en eSIM hvis du ikke har et nano-SIM-kort. Har ICE eSIM? Kort fortalt betyr eSim at at du kan bli kunde hos ice, uten å vente på et fysisk SIM-kort – du kan aktivere abonnementet med en gang, ved å skanne en QR-kode! Det viktigste med eSim er at det ikke kun fungerer på smarttelefoner, men også på smartklokker.

Hvor mye koster eSIM Telia?

For at Samsung Galaxy Watch skal fungere sammen med Telia-abonnementet ditt, må du ha en tjeneste for å koble klokken til 4G-nettet vårt. Tjenesten kalles Tvilling, og koster 30,- i måneden for eSIM til bruk i Galaxy Watch. Den kan bestilles for alle mobilabonnement unntatt BARN og kontantkort.

By Cyn

Hvordan aktivere eSIM på iPhone? :: Hva er AIP drone?
Nyttige lenker