Hjem > H > Hvordan Lade Zettle?

Hvordan lade Zettle?

Zettle Reader 2 kan lades ved å koble den til via en USB-kabel til en USB-strømadapter. Sørg for at den er koblet til skikkelig i leseren og i USB-strømadapteren eller datamaskinen. En indikator ved siden av ladeporten i Reader 2 vil starte å lyse og indikere at leseren lader. Rød = lader, grønn = ladingen fullført.

Les mer

Hvordan koble iZettle til iPhone?

Hvordan koble til din iZettle terminal

  1. Skru på kortleseren. Skru på kortleseren ved å trykke inn den svarte av/på-knappen på venstre side av terminalen.
  2. Aktiver bluetooth på kortleseren.
  3. Aktiver bluetooth på din iOS-enhet (iPhone/iPad/iPod touch)
  4. Bekreft sammenkobling på kortleseren.
  5. Bekreft sammenkoblingen på iOS-enheten.
Når skal kvittering skrives ut til kunden? Etter forskriften § 5-3-2a første ledd skal det alltid skrives ut kvittering når beløpet som registreres på kassaapparatet ikke er lett synlig. Verken kassasystemlova eller kassasystemforskrifta har krav til at et kassasystem skal ha et display.

Hva kreves som Kvitteringssystem for serveringssteder?

Kunder skal få kassalapp som kvittering, eller beløpet skal være synlig på displayet. Alle korreksjoner på kassaapparatet skal dokumenteres. Inngangspenger kan dokumenteres med forhåndsnummererte billetter. Menyer/prislister skal dokumentere prisene og oppbevares. Hvilke regler gjelder for dokumentasjon av kontantsalg? Bokføringspliktige må som hovedregel bruke et kassasystem med produkterklæring til å registrere og dokumentere salg av varer og tjenester der kjøpers betalingsforpliktelse overfor selger gjøres opp ved levering (kontantsalg). Dette gjelder uavhengig av betalingsmiddel.

Man kan også spørre har man krav på kvittering?

Det finnes en rekke krav for at en kvittering skal være gyldig. Det skal blant annet stå hva som er kjøpt og hvem som har solgt varen, hvordan varen er betalt for, dato for kjøpet, organisasjonsnummer til selger og et kvitteringsnummer slik at transaksjonen er sporbar i et kassessytem. Hvordan føre kontantsalg? Bokføring av kontantsalg

Kontantsalg bokføres til kredit på en salgskonto i resultatregnskapet (normalt en konto i 3000-serien). Motposten bokføres til debet på balansekontoen for det benyttede betalingsmidlet (normalt en konto i 1900-serien).

Ta dette i betraktning, hva er en z-rapport?

En Z-rapport er en oversikt som viser alle salg og andre registreringer i en bedrifts kassasystem i løpet av én dag. Altså er en Z-rapport et dagsoppgjør. Bokføringsforskriften sier at alle bokføringspliktige bedrifter som selger via kontantsalg må produsere en Z-rapport (dagsoppgjør) for hver kasse, hver dag. Hvordan bokføre innbetalinger fra Vipps? Har du mottatt penger for en vare eller tjeneste via Vipps, Zettle eller lignende må du ordne gyldig dokumentasjon først, og deretter bokføre. Per i dag, er det kun kvitteringer fra et kassaapparat og fakturaer som er gyldige som salgsdokumentasjon i regnskapet, med mindre du er unntatt fra å bruke kasse eller faktura.

Hvordan bokføre et salg?

Salgsinntekten bokføres til kredit på en salgskonto i resultatregnskapet (normalt en konto i 3-serien ved bruk av standard kontoplan). Motposten bokføres til debet på balansekontoen for det benyttede betalingsmidlet (normalt en konto i 19-serien).

By Slotnick Pratten

Kan man bytte batteri på Mac? :: Hva koster det å bruke iZettle?
Nyttige lenker