Hjem > H > Hvilke Forsikringer Er Obligatoriske?

Hvilke forsikringer er obligatoriske?

skade og sykdom som skyldes påvirkning fra skadelige stoffer eller arbeidsprosesser. erstatning som følge av tap av arbeidsevne og inntekt. utbetaling til ektefelle eller samboer ved dødsfall.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvilken forsikring er de fleste arbeidsgivere forpliktet å tegne for sine ansatte?

Alle arbeidsgivere er lovpålagt å ha yrkesskadeforsikring for sine ansatte. Yrkesskadeforsikringen gjelder for alle - både heltids- og deltidsansatte. Forsikringen dekker det økonomiske tapet hvis en ansatt får en yrkesskade. Hvorfor Gravidforsikring? Gravidforsikringen skal sikre mor og barn ved fremtidige uforutsette sykdommer og skader, og gjelder dessverre ikke for sykdommer og skader som allerede har oppstått.

Er innboforsikring lovpålagt?

Alle som leier eller eier en bolig, må ha en innboforsikring. Ellers kan du risikere hundretusenvis av kroner i tap. Eier du bil, må du ha ansvarsforsikring. Eier eller leier du bolig, må du ha innboforsikring Så enkelt er det. I forhold til dette, hva er frivillig yrkesskadetrygd? Frivillig yrkesskadetrygd gir blant annet full dekning for utgifter til lege, tannlege, fysikalsk behandling og legemidler ved en yrkesskade eller yrkessykdom. I tillegg dekker yrkesskadetrygden arbeidsavklaringspenger ned til 30 % reduksjon i arbeidsevne, og du kan også få uførepensjon ved uføregrad ned til 30 %.

Hvilke forsikringer skal innberettes?

En del personforsikringer er innberetningspliktige. Det betyr at den ansatte må betale skatt, og bedriften må betale arbeidsgiveravgift, av det forsikringen koster. Forsikringer som betales av selvstendig næringsdrivende, eller den ansatte selv, skal ikke innberettes. Følgelig, hva koster ansvarsforsikring for bedrift? Prisen på en ansvarsforsikring kan variere i stor grad, men vanligvis må du regne med å betale et sted mellom 1.000 og 3.000 kroner. Mange betaler også opp mot 5.000 kroner kun for ansvarsforsikringen, med tillegg for diverse forsikringsutvidelser.

Angående dette, hvilke andre forsikringer i tillegg til tjenestepensjon og yrkesskadeforsikring kan bedrifter tilby til sine ansatte?

Yrkesskadeforsikring

  • Yrkesskadeforsikring. Yrkesskadeforsikringen gir erstatning ved ulykke og sykdom som påføres i arbeid, på arbeidsstedet i arbeidstiden.
  • Annen ulykke og Annen sykdom.
  • Behandlingsforsikring.
  • Reiseforsikring.
  • Syk.
  • Sykelønn.
  • Alvorlig sykdom.
  • Kollektiv ulykke.
Følgelig, er ansvarsforsikring lovpålagt? Alle kjøretøy med skiltene på må ha lovpliktig ansvarsforsikring – uansett om kjøretøyet er i bruk eller ikke. Hvis du kjører på noen og mangler bilforsikring, kan du bli økonomisk ansvarlig for ulykken. Det er viktig at kjøper/ny eier har lovpålagt forsikring med en gang.

Dessuten, hva dekker spedbarnsforsikring?

Spedbarnsforsikringen dekker

  • Engangserstatning på inntil 500 000 kroner ved medisinsk invaliditet som følge av ulykke.
  • Refusjon av behandlingsutgifter på inntil 50 000 kroner, de to første årene etter en ulykke.
  • Engangserstatning på inntil 0,5 G hvis barnet ditt dør som følge av en ulykkesskade.

By Kristianson

Hva er årsaken til svangerskapsforgiftning? :: Er det farlig og lade om natta?
Nyttige lenker