Hjem > H > Hvem Tar Imot Hvitevarer?

Hvem tar imot hvitevarer?

Alle kommunale gjenvinningsstasjoner tar imot EE-avfall. Dette er helt gratis for deg som forbruker. Noen steder skal større EE-produkter som kjøleskap og frysere leveres til de store gjenbruksstasjonene, og mindre elektroniske og elektriske gjenstander til minigjenbruksstasjonene.

Les mer

Derav, hvor kaster man hvitevarer?

Er produktet brukbart, og du ikke trenger det, kan du gi det bort eller selge det. Lever ødelagt elektronikk i butikker som selger samme type produkt du skal levere inn eller til nærmeste gjenvinningsstasjon. Og et annet spørsmål, hva kan man pante? Pant alle bokser og flasker med pantemerke. Når du panter får du tilbake pantebeløpet som du betalte når du kjøpte produktet.

Hvor kaster man vaskemaskin?

Forhandlere av elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er ansvarlig for å informere kundene sine om at de tar imot gamle EE-produkter for gjenvinning. Dette betyr at du kan levere din gamle vaskemaskin til hvilken som helst Elkjøp-butikk, selv om du ikke skal kjøpe en ny. Hvor kan man levere gammel vaskemaskin? Forhandlere av elektriske og elektroniske produkter (EE-produkter) er ansvarlig for å informere kundene sine om at de tar imot gamle EE-produkter for gjenvinning. Dette betyr at du kan levere din gamle vaskemaskin til hvilken som helst Elkjøp-butikk, selv om du ikke skal kjøpe en ny.

Kan Elkjøp ta med gammel vaskemaskin?

Vi tar også imot alt av elektrisk avfall i varehusene våre – og det helt gratis! Ta med deg den gamle vaskemaskinen, kjøleskapet eller TV-en, så sørger vi for korrekt og miljøvennlig gjenvinning. NB! Tjenesten gjelder ikke Side-by-side-skap. Hvor skal man kaste ladere? Leveres til forhandler eller gjenvinningsstasjon

Alle forhandlere som selger elektronikk plikter å ta imot EE-avfall. Du kan altså levere inn den gamle mobiltelefonen i en butikk, eller ta den med til gjenvinningsstasjon. Det er gratis å levere dette.

Hvor kaste panelovn?

Elektrisk og elektronisk avfall (EE-avfall) er alle produkter som bruker eller leder strøm, enten det er fra strømnettet eller fra batteri. EE-avfall kan inneholde miljøgifter, og skal leveres på gjenvinningsstasjonen eller gratis hos forhandlere som selger elektroniske produkter. Også, er ledninger restavfall? Gruppen store industrielle kabler er EE-avfall og skal sorteres som egen avfallstype. Vær oppmerksom på at noen typer kabler kan inneholde materialer, stoffer og forurensninger som gjør dem til farlig avfall. Ved tvil, må opphav, type kabler og forurensning dokumenteres.

Tilsvarende, hvor kan jeg pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken.

By Horatia

Hvordan fungerer en panteautomat? :: Kan jeg studere i utlandet?
Nyttige lenker