Hjem > H > Hvilken Chromecast Skal Jeg Velge?

Hvilken Chromecast skal jeg velge?

Chromecast Ultra gir deg sylskarpe, detaljrike bilder i 4K Ultra HD og HDR*, mens Chromecast 3 leverer raskere og mer stabil streaming enn sine forgjengere. *For å se innholdet i 4K eller HDR er det nødvendig med en 4K eller HDR-TV og pålitelig internettilgang. Les mer om hvordan du installerer Chromecast.

Les mer

Så, hvordan resette en chromecast?

Hvordan nullstille Chromecast

  1. Åpne Google Home-appen.
  2. Tapp på Chromecast-enheten din.
  3. Velg «Innstillinger».
  4. Velg «Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.
  5. Velg «Tilbakestill».
Deretter, hvorfor får jeg ikke konfigurert chromecast? Sjekk at du bruker riktig passord. Prøv å skrive det inn på nytt. Hvis du konfigurer fra en støttet iOS- eller Android-enhet, pass på at du bruker den nyeste versjonen av Google Home-appen. Chromecasten er maksimalt 4,5–6 meter unna mobilenheten eller nettbrettet du bruker til å konfigurere den.

Hvordan bytte nettverk?

Endre, legg til, del eller fjern lagrede nettverk

  1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Nettverk og internett. Internett. For å bevege deg mellom de oppførte nettverkene, trykk på et nettverksnavn. For å endre innstillingene for et nettverk, trykk på nettverket.
Kan ikke koble til dette nettverket Chromecast? Om Chromecast ikke klarer å koble seg til nettet, må du gjøre en feilsøking. Det første og enkleste steget er å gjøre en omstart av Chromecast via Google Home-appen. Om dette ikke fungerer kan løsningen være å resette Chromecast tilbake til sine opprinnelige innstillinger.

Så, hvor mye data bruker nrk tv?

NRK TV-appenLast ned for iPhone/iPad eller Android
Medium1 GB ≈ 4 timer
Høy1 GB ≈ 2 timer
Høyere1 GB ≈ 1 time
Best1 GB ≈ 40 minutter
Du kan også spørre hvor mye mobildata bruker nrk tv? Ti minutter av Dagsrevyen i opptak i NRK TV-appen, med automatisk kvalitet, krevde 250 MB. Det tilsvarer 1,125 GB for hele sendingen på 45 minutter. Dette er ikke overraskende. Strømmer du film og tv i full HD-kvalitet kan du regne så mye som 3 GB i timen.

Hvor mye kan man streame på 1 GB?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

350 Youtube-klipp. 150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio.
Du kan også spørre hvor mye er 100 gb i bruk? For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur.

Hvor mye 4g bruker en film?

Data brukt per time og per enhet:

Høy: best videokvalitet: Standard oppløsning: opptil 1 GB. Høy oppløsning: opptil 3 GB. Ultra HD (4K): opptil 7 GB.

By Gauldin

Hvor mange GB brukes til streaming? :: Hvor mye mobildata bruker Chromecast?
Nyttige lenker