Hjem > H > Hvordan Få Widget?

Hvordan få widget?

Bruk widgeter fra andre apper

  1. Sveip helt til høyre på Hjem-skjermen for å vise I dag-visningen.
  2. Trykk og hold på et tomt område i I dag-visningen til widgetene rister.
  3. Bla til bunnen av I dag-visningen, og trykk deretter på Tilpass.
  4. Trykk på Legg til-knappen ved siden av hver app-widget du vil legge til.

Les mer

Folk spør også når kommer det en ny iphone?

Når kommer det ny iPhone? – Det er noe mange lurer på, og svaret kom , da iPhone SE (3. generation) ble lansert, sammen med nye farger til iPhone 13 og iPhone 13 Pro-seriene. Hvor lenge varer fulladet AirPods? Med effektiv strømstyring og lavt strømforbruk sørger W1-chipen for at AirPods gir opptil fem timer lyttetid på én lading. De er dessuten laget for å holde tritt med deg, takket være ladeetuiet som kan lade dem opp flere ganger og gi mer enn 24 timers batteritid.

Deretter, hvor lenge varer batteriet på airpods?

Når du er inne i ladeetuiet, AirPods blir mer eller mindre fulladet i løpet av 15 minutter. Etter at det har gått 15 minutter, har du omtrent 3 timers batterilevetid på AirPods. Sett dem inn for en kortere tid, for eksempel fem minutter, så får du rundt 60 minutter med batterilevetid før de går tom for juice igjen. Hvor lang tid tar det å lade opp AirPods? For å lade AirPods må du legge proppene i dette ladeetuiet. Når de ligger i denne lades de opp, og et kvarter der er nok til å gi omtrent 3 timer batteritid på selve proppene. Denne trenger ikke å være koblet til noe, for ladeetuiet har også et batteri som gjør at du kan lade AirPods-proppene når du er på farta.

Hvordan få bedre batterikapasitet på iPhone?

Du kan forbedre batteritiden ved å slå av funksjonen som lar apper oppdateres i bakgrunnen. Gå til Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering og velg Wi‑Fi eller Wi‑Fi og mobildata. Du kan også slå bakgrunnsoppdateringer helt av ved å sette bryteren til Av. Hvilken iPhone har lengst batteritid? Den har et 4353mAh batteri, det største som noen gang er montert inne i en iPhone. Dette gjør iPhone 13 Pro Maks det beste for batterilevetid med en betydelig margin - det vil gå hele dagen og deretter noen.

Dessuten, hva koster det å bytte iphone batteri?

Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad. Man kan også spørre hvor ofte bør man bytte mobil? Kvinner bytter også litt oftere enn menn, skal vi tro undersøkelsen, med 30 måneder mot 32, og de yngre bytter noe oftere enn de eldre. For dem under 30 er nemlig byttefrekvensen cirka to år, mens de over 50 venter rundt tre år.

Hvor ofte bytter nordmenn telefon?

En ny undersøkelse TNS Gallup har gjort for storbanken blant nordmenn under 30 år, viser at 12 prosent av unge fra 18–21 år bytter ut mobilen hvert eneste år. Blant 22-25-åringer er andelen som bytter like ofte, halvert til seks prosent.

By Behrens Nelson

Hva veier en vanlig sykkel? :: Hvordan vise batterinivå på iPhone?
Nyttige lenker