Hjem > K > Kan Man Se Hvem Som Har Sett Videoen På Youtube?

Kan man se hvem som har sett videoen på YouTube?

På Målgruppe-fanen i YouTube Analytics får du en oversikt over hvem som ser på YouTube-videoene dine, samt demografisk informasjon. Kortet med viktige beregninger viser tilbakevendende og nye seere, unike seere, abonnenter og totalt antall medlemmer.

Les mer

Hvor mange brukere er det på YouTube?

Per desember 2020 regnes YouTube for å være verdens nest største internettside, med over to milliarder månedlige brukere. Hvem tjener mest på YouTube? Den største Youtube-kanalen i september 2021 var T-Series med rundt 192 millioner abonnenter. Kanalen drives av det indiske plateselskapet «Super Cassets Industries Private Limited».

Ta dette i betraktning, hvem er størst på youtube i norge?

Profilen som topper årets liste er youtuber og tiktoker Amalie Olsen (22). Hun har tidligere vunnet flere priser for sine videoblogger under «Gullsnutten», som har kåret de beste nordmennene på YouTube. Amalie Olsen har på ett år doblet inntekten. Når ble YouTube lagt? (Dagbladet): Mange ser fortsatt på videodelingstjenesten Youtube som et relativt nytt fenomen. I dag er det likevel ni år siden den aller første videoen ble lastet opp av en tjenestens gründere, Jawed Karim, . Se videoen over!

Du kan også spørre hvem har mest abonnenter i verden?

Felix Arvid Ulf Kjellberg (født 24. oktober 1989 i Göteborg), kjent som PewDiePie, er en svensk youtuber på nettstedet YouTube. Kan man tjene penger på YouTube i Norge? Du kan tjene penger på YouTube via følgende funksjoner:

  • Annonseinntekter: Motta annonseinntekter fra banner-, overleggs- og videoannonser.
  • Kanalmedlemskap: Medlemmene dine betaler månedlig for spesielle medlemsfordeler du tilbyr.
  • Varehylle: Fansen din kan kjøpe offisielle merkevarer som vises frem på videosidene dine.

Hvem har flest abonnenter i verden?

1/ Pewdiepie. Felix Kjellberg av hans virkelige navn, svensken bosatt i Storbritannia er tilstede på plattformen siden 2010. Det er nummer én når det gjelder popularitet og antallabonnenter i lang tid, selv om deter bestridte dette stedet spesielt med Smosh fra tid til annen. Så, hvem tjener mest på tiktok i norge?

PlassBrukernavnFølgere
1@marcusandmartinus4,300,000
2@alanwalkermusic3,000,000
3@kjormo2,000,000
4@emilielein882,000,000

Hvor mye penger har Pewdiepie?

Pewdiepie tar pause fra Youtube i 2020

Ifølge Forbes' liste ligger han nå på en syvende plass, med en årlig inntekt fra midten av 2018 til midten av 2019 på 117 millioner kroner.

By Holbrooke Slacum

Hvor mange abonnenter må man ha på YouTube for å tjene penger? :: Hvordan sende store PDF filer?
Nyttige lenker