Hjem > H > Hvilken Bank Har Høyest Rente På Høyrentekonto?

Hvilken bank har høyest rente på høyrentekonto?

Av disse er det Nordax Bank og Instabank som har den høyeste renten med 1,17 prosent. Deretter ser du at det ligger flere banker som perler på en snor. Fra 500.000 kroner har Høland & Setskog Sparebank den høyeste renten med 1,20 prosent.

Les mer

Og et annet spørsmål, kan man ha flere høyrentekontoer?

Dersom du har større beløp stående på konto, bør du derfor opprette en eller flere høyrentekontoer for å sikre at du får høyest mulig renteinntekter på dine innskudd, fremfor å ha disse stående på en konto som gir lav rente. Formålet med en høyrentekonto er ofte sparing, altså at pengene blir stående over lenger tid. Hvor får jeg høyest rente på sparepenger?

BankEffektiv renteAntall uttak
Nordax Bank1,17 %Ubegrenset
Avida Finans1,17 %Ubegrenset
Næringsbanken1,15 %Ubegrenset
Svea Finans1,15 %Ubegrenset

Også, hvor mange ganger kan man ta ut penger fra sparekonto dnb?

12 frie uttak per kalenderår, deretter 1 % gebyr av uttaksbeløpet - maksimalt kr 250 per uttak. Tilsvarende, hvilken sparekonto er best dnb? Sparekonto Pluss er sparekontoen som gir deg best rente når du har 500.000 kroner eller mer å sette til side. Du får en av bankens aller beste sparerenter opptil 2 millioner kroner. Pengene er tilgjengelig når du trenger dem.

Også, hvilken bank er best i norge?

Beste banker i Norge

Hvilken som er best, er ikke lett å svare på ettersom en bank skal utføre mange oppgaver. Ser vi på omdømme har vi en klar vinner, nemlig Sbanken. Det viser de årlige bankstudiene fra EPSI Norway.
Når får man renter på sparekonto? Rente er det du må betale hvis du låner penger og det du får betalt hvis du låner bort penger. For eksempel får du renter dersom du plasserer pengene dine på en bankkonto og mottar innskuddsrente. Og du må betale renter dersom du for eksempel har boliglån.

Hvor mye renter på sparekonto Nordea?

Innestående beløpRente
På beløpet som overstiger kr 2.000.0000,25 %
Innestående beløpNy rente fra 28. mai
Kr 0 - 99.9990,50 %
Kr 100.000 - 499.9990,65 %
Dessuten, hvor mange kontoer kan man ha? Forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen anbefaler å sette opp flere kontoer i nettbanken. - Det gir en solid oversikt, og en rettferdig fordeling dersom man er flere som deler på utgiftene, sier hun.

Derav, når går pengene ut av konto dnb?

Banken har følgende oppdateringer for regningsbetalinger og overføringer fra konto, alle virkedager; ca. kl 00.05, 08.15, 10.00, 11.30, 13.30 og 14.30.

By Thomasin

Hvordan få ut depositum DNB? :: Hvor mange studenter bor i Oslo?
Nyttige lenker