Hjem > H > Hvilke Land Har Telenor?

Hvilke land har Telenor?

Telenor ASA
LandNorge
Produkt(er)Telefoni, Strømmetjeneste, E-post, Spilltjeneste, fiber, trådløst bredbånd, mobilt bredbånd, mobiltelefoni og IPTV
StyrelederGunn Wærsted (2016–)
Adm. dir.Sigve Brekke (2015–)

Les mer

Også, er telenor offentlig eller privat?

I løpet av 1990-årene ble Televerket omgjort til et statsaksjeselskap, endret navn til Telenor og mistet monopolet sitt. Telenor ble delprivatisert i 2000, men har fremdeles (per januar 2021) staten som største eier. Hvor mange mobilkunder har Telenor i Norge? Bare i 2021 falt antallet mobilbrukere med Telenor-abonnement med 71.000 - det er nå 2,75 millioner abonnementer fra Telenor i bruk i Norge, færre enn året før og langt færre enn for noen år siden.

Du kan også spørre er telia eid av telenor?

Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993. Telenor var opprinnelig et statlig selskap og hadde monopol på alle teletjenester i Norge til et godt stykke ut på 90-tallet. Også, kan man bruke telenor i usa? Uansett hvor du reiser innen EU/EØS, kan du surfe, ringe og sende meldinger uten at det koster noe mer enn hjemme. Utenfor EU/EØS deler Telenor verden inn i 3 soner: Skal du til Sveits, USA, Serbia eller Montenegro (sone 1), betaler du maks 39 kroner for 100 MB.

Hvor mye eier staten i Telenor?

Staten eier i dag 54 prosent av Telenor og i november droppet næringsministeren planene om å selge seg ned til 34 prosent i telegiganten. – Det fremgår av den nye eierskapsmeldingen at vi har valgt å beholde et eierskap på 53,97 prosent i Telenor. Man kan også spørre hva er en bredbåndstelefon? Bredbåndstelefoni, også kalt IP-telefoni, er en telefontjeneste levert over bredbåndstilkoblingen din internett. Samtalen går altså via bredbåndet i stedet for det tradisjonelle telefonnettet, og vil i mange tilfeller bli mye billigere enn den vanlige fasttelefonen.

Hvem grunnla Telenor?

Selskapet som ble grunnlagt av Are Traasdahl i 2010 skulle kunne «skape betydelige verdier» for Telenors mobilvirksomhet, mente Telenor-sjef Sigve Brekke den gang og bladde opp 360 millioner dollar for selskapet (3,1 milliarder med datidens kurs). Når stenger fasttelefonen? Kobbernettet har hittil vært hovednettet for fasttelefoni og bredbånd. Som et ledd i moderniseringen av fastnettet, har Telenor bestemt at kobbernettet skal fases helt ut innen utløpet av 2022.

Hva jobber Telenor med?

Telenor leverer robust infrastruktur i verdensklasse, og vi utvikler de smarteste og beste løsningene som sikrer våre kunder sikker og enkel tilgang til den digitale verden.

By Dilly

Når legges kobbernettet ned? :: Hvordan se Batteriprosent på Mac?
Nyttige lenker