Hoved : Filutvidelser : .iaf Fil

.iaf Filutvidelse

Filtype Outlook Internet Account File

Utvikleren Microsoft
Kategori Settings Files
Format Binary

.IAF alternativnummer

Innstillingsfil opprettet av Microsoft Outlook, et e-post og kalenderprogram; lagrer Internet Mail-kontoinnstillinger i et proprietært format; brukes til å eksportere e-postinnstillinger til en annen Outlook-installasjon.

Mer informasjon

IAF-filer kan ikke lenger eksporteres av nåværende versjoner av Outlook. Men Outlook 2002 Standard Edition, Outlook 2003 og Outlook 2007 kan importere dem gjennom følgende menyalternativ: Fil → Import og eksport → Import innstillinger for Internett-postkonto.

IAF-filer kan også åpnes ved hjelp av Online IAF-dekoder-nettleserbasert applikasjon.

Programmer som åpnes IAF filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Om IAF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .iaf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Internet Account File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 24.08.2019:
Hallo! Jeg bytter datamaskin snart og stoler mye på Microsoft Outlook. Jeg er glad for at jeg snublet over artikkelen din, da det er en så flott oppføring om hvordan jeg eksporterer konfigurasjonene mine fra den gamle Outlook til den nyere. Det er flott at alle data og innstillinger som jeg har kuratert nøye i årevis, kan lagres og eksporteres til nyere installasjoner... Les mer