Hoved : Filutvidelser : .wld Fil

.wld Filutvidelse

Filtype1Terraria World File

Utvikleren Re-Logic
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er WLD fil?

Spillfilen som brukes av Terraria, et 2D action eventyr og sandbox konstruksjonsspill; sparer en verden som inneholder terreng, vann, monstre, gjenstander og andre gjenstander; brukes til single- eller multiplayer-spill og kan lastes av Terraria dedikert server, som gjør at spillerne kan være vert for Terraria-verdener over et nettverk.

Mer informasjon

Verdensfiler kan være et forhåndsinstallert spillkort, eller de kan være et tilpasset kart laget av brukeren. WLD-filer lagres i følgende katalog i Windows: [bruker] \ Dokumenter \ Mine spill \ Terraria \ Worlds \.

WLD-filer kan redigeres ved hjelp av Terraria Map Editor (TEdit). De kan ses uten Terraria-spillet ved hjelp av MoreTerra (Terraria World Viewer).

Programmer som åpnes WLD filer

Filtype2ESRI World File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Text

.WLD alternativnummer 2

GIS-fil opprettet i ESRI World (WLD) -formatet, som er et ASCII-tekstformat som spesifiserer koordinatinformasjon for et rasterbilde; lagrer seks linjer med data og inkluderer pikselstørrelse, rotasjon og koordinatposisjon.

Mer informasjon

MERK: Ved å kjenne pikselstørrelsen, koordinaten til den øverste venstre piksel og rotasjonsinformasjonen til et rasterbilde, kan plasseringen av et flyfoto plasseres nøyaktig på et kart.

Programmer som åpnes WLD filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype3SMBX World File

Utvikleren SMBX
Kategori Spillfiler
Format Text

.WLD alternativnummer 3

Verdensfil som brukes av SMBX (Super Mario Bros. X), en fan-opprettet klon av Super Mario Bros. for PC; lagrer overhead-kartet til en verden, som inkluderer stier til forskjellige spillbare nivåer (spesifisert i .LVL files); kan tilpasses ved hjelp av Nivåredigeringsprogrammet som følger med SMBX.

Programmer som åpnes WLD filer

Om WLD filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .wld er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SMBX World File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.