Hoved : Filutvidelser : .dsg Fil

.dsg Filutvidelse

Filtype 1Doom Saved Game

Utvikleren Simon Howard
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en DSG fil?

Lagre fil opprettet og brukt av Chocolate Doom, en fan-laget versjon av Windows 95 Doom; inneholder lagret spillfremgang, som inkluderer spillet versjon, spill ferdighet, episode av spillet, nåværende nivå, tid siden nivået begynte, mengde besatt rustning, rustning type, oppnådde krefter og våpen, om spilleren er i live, død eller respawning og annen spillinformasjon.

Mer informasjon

MERK: Det er seks plasser tilgjengelig for lagrede spill, og hvert spor bruker en DSG-fil som er nummerert fra 0 til 5. Filen heter Doomsave [slotnummer] .dsg.

Programmer som åpnes DSG filer
Macintosh
Chocolate Doom

Filtype 2Stitch Era Design File

Utvikleren Sierra Technology Group
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.DSG alternativnummer 2

En DSG-fil inneholder et broderi-design laget av Sierra Stitch Era, et program som brukes til å designe broderier som er sydd med en symaskin. Den lagrer et vektordesign som er trukket fra bunnen av eller et skannet bilde. DSG-filer inneholder også avansert stinginformasjon, for eksempel fyllemønstre og trådfarger.

Mer informasjon

Du kan opprette en DSG-fil i Stitch Era ved å velge Arkiv → Ny eller Ny fra verktøylinjen, og deretter klikke Fil → Lagre. Du kan åpne en DSG-fil i Stitch Era ved å velge Arkiv → Åpne eller Åpne fra verktøylinjen.

Programmer som åpnes DSG filer

Filtype 3Control Studio Document

Utvikleren New Wave Concepts
Kategori CAD Files
Format Binary

.DSG alternativnummer 3

Fil laget av Control Studio, et program som brukes til å simulere og prototype elektroniske systemer; lagrer elektroniske komponenter og tilkoblinger på et design lerret; kan også lagre skriftlig tekst og bilder; brukes til å lagre og laste inn design, som kan simuleres i programvaren.

Mer informasjon

Vinduet Kontroll Studio Gallery inneholder elektroniske komponenter for innganger, prosesser, forsterkere, drivere, utganger og tiltak. Brukere kan velge komponenter fra disse kategoriene og plassere dem på design lerretet.

Programmer som åpnes DSG filer

Filtype 4Decker Saved Game

Utvikleren Shawn Overcash
Kategori Spillfiler
Format Binary

.DSG alternativnummer 4

Fil lagret av Decker, et spill hvor spillerne antar rollen som en hacker som bryter inn i bedriftens datamaskiner; inneholder spillinformasjon som aksepterte og fullførte jobber og varebeholdninger; brukes til å lagre spill fremgang.

Mer informasjon

MERK: Decker-programmet er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes DSG filer
Windows
Decker

Om DSG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dsg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Decker Saved Game Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.