Hoved : Filutvidelser : .sti Fil

.sti Filutvidelse

Filtype 1StarOffice Presentation Template

Utvikleren Oracle
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en STI fil?

Presentasjonsmal opprinnelig opprettet av StarOffice, forgjengeren til Apache OpenOffice; brukes til å lage presentasjoner med lignende design; inneholder ofte en forhåndsformatert overskrift og bunntekst for tittelbildet og innholdsfortegnelsene.

Mer informasjon

Apache OpenOffice bruker nå .OTP OpenDocument-filer for regnearkmaler. Apache OpenOffice kan likevel åpne eldre STI-filer.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes STI filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Filtype 2SampleTank User Preset Data File

Utvikleren IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STI alternativnummer 2

Forhåndsinnstilt datafil opprettet av SampleTank, et lydprøveopprettingsprogram; inneholder instrumentprogramdata for Instrument User Preset .STIP file; inkluderer baner til refererte lydfiler som .AIF ; opprettet med .STH og .STW files; må forbli i samme mappe som relaterte STH-, STW- og STIP-filer; ikke ment å bli åpnet manuelt.

Mer informasjon

For hver STIP-fil opprettet, vil en STH, STI og STW-fil bli opprettet. Hver av de tre filene inneholder data som STIP trekker fra.

For å opprette en STI-fil, rediger lyden i programmet, klikk SAVE i User Preset-området, navn lyden, klikk OK, dette skaper en STIP-fil som også lager STI-filen og vil være plassert i mappen til "Parent Sound".

De relaterte STI-, STH-, STW- og STIP-filene vil alle bli oppkalt etter det samme instrumentet. Hvis instrumentet ditt kalles, "Trompet", vil din STI-fil vises slik: Trumpet.sti.

Programmer som åpnes STI filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sti er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.