Hoved : Filutvidelser : .sth Fil

.sth Filutvidelse

Filtype 1Lotus Domino Stash File

Utvikleren IBM
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en STH fil?

Sikker fil som lagrer passordet for en Lotus Domino-nøkkelring ( .KYR ) -fil; genereres automatisk når servernøkkelringen er opprettet lagret med samme navn som nøkkelringfilen; bør lagres i både Notes-datakatalogen på klientmaskinen og Domino-katalogen på serveren.

Programmer som åpnes STH filer

Filtype 2SampleTank User Preset Data File

Utvikleren IK Multimedia
Kategori Audio Files
Format N/A

.STH alternativnummer 2

Forhåndsinnstillet datafil opprettet av SampleTank, et program som lar deg lage lydprøver; inneholder instrumentnavnet og beskrivelsen av brukerens forhåndsinnstilte .STIP -fil; opprettet med .STI og .STW files; må forbli i samme mappe som de relaterte STI-, STW- og STIP-filene; ikke ment å bli åpnet manuelt.

Mer informasjon

For hver STIP-fil opprettet, vil en STH, STI og STW-fil bli opprettet. Hver av de tre filene inneholder data som STIP trekker fra.

Hvis du vil opprette en STH-fil, rediger lyden i programmet, klikk SAVE i Forhåndsinnstilt område, navn lyden din, klikk OK, dette skaper en STIP-fil som også lager STH-filen og vil være plassert i mappen til "Parent Sound".

De relaterte STH-, STI-, STW- og STIP-filene vil alle bli oppkalt etter det samme instrumentet. Din STH vises slik: [instrumentnavn] .sth.

Programmer som åpnes STH filer
Windows
IK Multimedia SampleTank
Macintosh
IK Multimedia SampleTank

Om STH filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sth er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SampleTank User Preset Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.