Hoved : Filutvidelser : .sld Fil

.sld Filutvidelse

Filtype 1AutoCAD Slide File

Utvikleren Autodesk
Kategori Raster Image Files
Format Binary

Hva er en SLD fil?

Slide-fil opprettet av "mslide" -programmet, som er inkludert som en del av AutoCAD-programvareinstallasjonen; inneholder en bildeopptak som er tatt med den nåværende visning av tegningen; brukes til presentasjonsmaterialer under design vurderinger.

Mer informasjon

Flere SLD-filer kan kompileres til et lysbildebibliotek ( .SLB file) ved hjelp av programmet "slidelib", som følger med AutoCAD-installasjoner. Lysbilder og lysbildebiblioteker kan også vises med "vslide" -verktøyet.

Programmer som åpnes SLD filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 2Styled Layer Descriptor File

Utvikleren Open Geospatial Consortium
Kategori GIS Files
Format XML

.SLD alternativnummer 2

GIS-fil opprettet i formatet Styled Layer Descriptor, et XML-format som brukes til å angi visning av kartlag. kan beskrive både raster- og vektordata og kan inkludere farger, etiketter, skrifter, legendespesifikasjoner og annen informasjon.

Mer informasjon

SLD-filer brukes av en protokoll som kalles Web Map Service (WMS). Denne tjenesten brukes til å generere kartbilder over et nettverk ved hjelp av en GIS-database. Når en database blir forespurt, brukes en SLD-fil for å angi hvordan kartet presenteres for sluttbrukeren.

MERK: Du kan eksportere kartlag fra ESRI ArcMap ved å velge kartlag og deretter velge Eksporter → Eksporter Lagstil til SLD ....

Programmer som åpnes SLD filer

Om SLD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sld er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Styled Layer Descriptor File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.