Hoved : Filutvidelser : .sig Fil

.sig Filutvidelse

Filtype 1Signature File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en SIG fil?

En SIG-fil er en liten tekstfil som automatisk kan kobles til slutten av e-postmeldinger. Den inneholder avsenderens navn og e-postadresse. SIG-filer støttes av de fleste e-postprogrammer og kan velges fra meldingsvinduet "Opprett nytt".

Mer informasjon

Avhengig av konteksten kan SIG-filer inneholde mer enn bare avsenders navn og e-post. I arbeidsrelaterte e-poster kan signaturen også inneholde navn på personens selskap, personens tittel og kontaktnummer. I tilfeldige e-poster velger enkelte mennesker å inkludere et sitat eller bibelvers i sin e-post signatur.

Programmer som åpnes SIG filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
QUALCOMM Eudora

Filtype 2Broderbund Sign File

Utvikleren Broderbund
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SIG alternativnummer 2

Signer fil opprettet av Broderbund grafikk programvare produkter, for eksempel PrintMaster og The Print Shop; lagrer et bilde for et skilt eller en plakat i et proprietært format.

Mer informasjon

Bare versjoner 15-23.1 i Print Shop og versjoner 16-18.1 av PrintMaster støtter SIG-filen. The Print Shop 2.0 bruker filen .PSPROJ og PrintMaster 2.0, og bruker senere utvidelsen .PMX . Du kan ikke importere SIG-filer fra versjon 23.1 eller eldre av Print Shop eller versjon 18.1 eller eldre fra PrintMaster til nyere versjoner.

Programmer som åpnes SIG filer

Filtype 3QuickTac SIG File

Utvikleren Duxbury Systems
Kategori Raster Image Files
Format N/A

.SIG alternativnummer 3

Braille-grafikk lagret i QuickTac Alternative Graphic-formatet og opprettet av QuickTac, et program som brukes til å prege en grafikk som en taktil grafikk; lagrer en braille tegning, som kan omfatte former, linjer og tekst.

Mer informasjon

En SIG-fil ligner en .BMP -fil og er designet for å bli importert til andre programmer, for eksempel Duxbury Braille Translator og Duxbury MegaDots, for å utfylle tekst. Du kan importere filen til en Duxbury .DXB fil ved hjelp av Duxbury Braille Translator. Når SIG-filen er importert til Duxbury-dokumentet, kan den ikke lenger redigeres.

MERK: Duxbury MegaDots er utgått.

Programmer som åpnes SIG filer

Om SIG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sig er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype QuickTac SIG File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.