Hoved : Filutvidelser : .sid Fil

.sid Filutvidelse

Filtype 1Steam Game Data Backup File

Utvikleren Valve
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en SID fil?

Backup-fil opprettet av Steam, et program som brukes til å laste ned og administrere Valve-videospill på stasjonære datamaskiner; inneholder komprimerte spilldata opprettet av Steam backup-funksjonen (Steambackup.exe-programmet); brukes til å sikkerhetskopiere spill til DVDer eller andre eksterne medier.

Mer informasjon

SID-filer opprettes med en .SIS fil og en .SIM -fil, som gir metadata som er nødvendige for å gjenopprette backup-spilldata. SID-filer bruker navnekonvensjonen {game} _disk {X} _ {Y} .sid, der "spill" er navnet på sikkerhetskopispillet, "X" er disknummeret, og "Y" er sikkerhetskopieringsfilnummeret på disken.

MERK: Dampbackups inkluderer ikke lagrede spill, tilpassede multiplayer-kart eller konfigurasjonsfiler. Du må sikkerhetskopiere og gjenopprette disse filene manuelt.

Programmer som åpnes SID filer
Windows
Valve Steam
Linux
Valve Steam
Macintosh
Valve Steam

Filtype 2MrSID Image

Utvikleren Extensis
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.SID alternativnummer 2

Bilde opprettet ved hjelp av MultiSolution Seamless Image Database (MrSID) komprimering, som ble utviklet av Extensis for å komprimere store bilder; Vanligvis brukes til å partisjonere og lagre store geografiske informasjonssystemer (GIS) -bilder.

Mer informasjon

MERK: Extensis var tidligere kjent som LizardTech.

Programmer som åpnes SID filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
ACD Systems Canvas
Extensis GeoExpress
Extensis GeoViewer
ERDAS IMAGINE
Linux
Extensis Express Server
Extensis SquishPic

Filtype 3SID Audio File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.SID alternativnummer 3

Lydfil opprinnelig brukt av Commodore datasystemer, men nå oftere brukt til å spille lydene på Commodore emulatorer og SID programvare spillere; ofte brukt til bakgrunnsbilde av videospill og kan bruke mono eller stereo lydformater; laget for MOS Technology 6502 prosessor, som kan emuleres av nyere desktop programvare for å spille av lyden.

Mer informasjon

SID-filer kan bruke PSID-formatet eller det nyere RSID-formatet (Real SID). Mens PSID-formatet er mer kompatibelt med generell Commodore-emuleringsprogramvare, krever RSID-formatet mer fullstendig emulering av C64-maskinvaren.

Programmer som åpnes SID filer

Filtype 4ScanIt Document

Utvikleren AmsterCHEM
Kategori Raster Image Files
Format XML

.SID alternativnummer 4

Dokument opprettet og brukt av ScanIt, et program som brukes til å trekke ut data fra grafer; inneholder grafbildet og dets metadata; inkluderer aksessdefinisjoner, dokumentvinduer og andre dokumentspesifikke alternativer.

Mer informasjon

SID-filen lar deg lagre fremdriften og fortsette den på et senere tidspunkt. Filen kan lagres i en rekke bildeformater, for eksempel .JPEG , .PNG , .TIF og .BMP .

Programmer som åpnes SID filer

Om SID filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sid er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ScanIt Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.