NO : SV : NL .rwt Fil

.rwt Filutvidelse

Filtype 1ReadWriteThink Timeline

Utvikleren International Reading Association
Kategori Page Layout Files
Format N/A

Hva er en RWT fil?

En RWT-fil er en tidslinje opprettet av RWT Timeline, en iOS-app som lar brukerne lage en grafisk fremstilling av relaterte elementer eller hendelser. Den inneholder en tidslinje, som inkluderer hendelser, tider, hendelsesbeskrivelser og bilder. RWT-filer kan åpnes ved hjelp av tidslinjeprogrammet eller iOS-tidslinjeprogrammet.

Mer informasjon

RWT-tidslinjen er primært designet for bruk av studenter og lærere i skoleinnstillingen. Det lar deg lage en tidslinje for en hendelse eller prosess som vises i rekkefølge langs en linje. Du kan organisere tidslinjer etter dato, klokkeslett eller begivenhet. RWT-filer lar deg lagre tidslinjen og gjenåpne senere for å redigere. Når du er ferdig med din tidslinje, kan du lagre den som en .PDF fil.

Programmer som åpnes RWT filer

Filtype 2ReadWriteThink Printing Press Draft

Utvikleren International Reading Association
Kategori Page Layout Files
Format Text

.RWT alternativnummer 2

Dokumentutkast laget av Printing Press, et elektronisk program som brukes til å lage avis-, brosjyre- og plakatdokumenter; inneholder sideoppsettinformasjon og innhold lagt til av brukeren som inneholder tekst og bilder.

Mer informasjon

Utskriftspress gir flere maler for hver dokumenttype, enten det er avis, brosjyre eller plakat. Etter at du har valgt din mal, kan du legge til innholdet ditt. Programmet lar deg importere .JPEG , .PNG , .BMP , .TIFF og .GIF bilder. Du kan lagre arbeidet ditt og åpne det som en RWT-fil. Når du er ferdig med arbeidet ditt, kan du lagre det som en endelig .PDF fil.

Programmer som åpnes RWT filer

Om RWT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .rwt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ReadWriteThink Printing Press Draft Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.