Hoved : Filutvidelser : .rst Fil

.rst Filutvidelse

Filtype 1reStructuredText File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en RST fil?

Tekstfil som inneholder kode skrevet i reStructuredText oppslagsspråk; kan bruke grunnleggende stiler og formatering til tekstdokumenter; brukes til in-line programdokumentasjon (primært for Python), og for å lage frittstående dokumenter og enkle websider.

Programmer som åpnes RST filer
Windows
gVim
Linux
Vim
RSTTool
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit

Filtype 2IDRISI Raster Image

Utvikleren Clark Labs
Kategori GIS Files
Format Binary

.RST alternativnummer 2

GIS-bilde laget av IDRISI Taiga, et GIS-bildebehandlingprogram; lagrer et rasterbilde som vanligvis representerer det geografiske terrenget fanget i et luftfoto via fjernvarslingsteknikker; brukt i prosessen med å analysere og visualisere romlige data.

Mer informasjon

RST-filer lagres med en tilhørende .RDC -fil som beskriver innholdet i bildet. De kan også inneholde en .SMP fargebordfil og en .REF geografisk referansefil.

IDRISI rasterbilder brukte tidligere utvidelsen ".img". Clark Labs endret imidlertid utvidelsen, slik at filtypen ikke ville bli forvekslet med andre filtyper som bruker ".img" -utvidelsen.

MERK: Clark Labs omdøpt IDRISI som TerrSet.

Programmer som åpnes RST filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
GDAL
PCI Geomatics Geomatica
ERDAS IMAGINE
Clark Labs TerrSet
Clark Labs Land Change Modeler
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Om RST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .rst er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype IDRISI Raster Image Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.