Hoved : Filutvidelser : .rdi Fil

.rdi Filutvidelse

Filtype1Rohos Disk Image File

Utvikleren Tesline-Service
Kategori Encoded Files
Format Binary

Hva er RDI fil?

Fil opprettet av Rohos diskett kryptering programvare; lagrer et passordbeskyttet sett med filer som en skjult diskpartisjon; brukes til å lagre sensitiv informasjon på den lokale datamaskinen eller på en ekstern stasjon, for eksempel en USB-flash-stasjon.

Mer informasjon

Filene i en RDI-fil kan leses ved hjelp av programmet for eksekverbar agent som følger med programvaren. For ekstern stasjon bruk, er programmet også inkludert, slik at filene kan nås med hvilken som helst datamaskin den eksterne stasjonen er koblet til.

Programmer som åpnes RDI filer

Filtype2Red Dragon ISecure Settings File

Utvikleren Blue Mist Injector
Kategori Settings Files
Format N/A

.RDI alternativnummer 2

Innstillingsfil lagret av Blue Mist Injector, et program som brukes til å hacke videospill som Combat Arms; inneholder egenskaper som definerer når og hvordan en "injeksjon" vil bli kjørt for å endre spillinnhold; brukes til å laste inn lagrede innstillinger.

Programmer som åpnes RDI filer
Windows
Blue Mist Injector

Om RDI filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .rdi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Red Dragon ISecure Settings File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.