Hoved : Filutvidelser : .pmf Fil

.pmf Filutvidelse

Filtype1ESRI Published Map File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

Hva er PMF fil?

Les-bare kartfil opprettet med ArcMap, et program som følger med ESRI Desktop GIS; lagrer en begrenset versjon av en .MXD kartfil; kan ses med det gratis ArcReader-programmet, som gjør at kart kan deles med brukere som ikke har kjøpt den kommersielle ArcGIS-programvaren. Sendes ofte til klienter eller medarbeidere i samarbeidende kontormiljøer.

Mer informasjon

PMF-filer kan begrense datavisning, layout, navigering, utskrift, spørring, panorering og zooming av kartet. De kan også være passordbeskyttet. Dette bidrar til å beskytte konfidensialiteten og personvernet til dataene.

Publiserte kart inneholder ikke faktiske geografiske data. I stedet kobler de til datasett på en sentral fjernplass, som kan være vert for en ArcMap Server eller tilgjengelig over Internett. Derfor trenger brukerne riktig nettverkstilgang til det refererte datalageret for å se kartene.

MERK: PMF-filer er faktisk opprettet av ArcGIS Publisher, en utvidelse som følger med ArcMap.

Programmer som åpnes PMF filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Linux
ESRI ArcReader

Filtype2PSP Movie File

Utvikleren Sony
Kategori Video Files
Format N/A

.PMF alternativnummer 2

Videofilformat som brukes av Sony PlayStation Portable (PSP); også kjent som "PSMF" format; lagret i et proprietært format som er spesifikt for PSP, men kan spilles i Windows ved hjelp av Lande PMF Player.

Mer informasjon

PMF-filer kan hentes fra PSP-diskbilder, for eksempel .CSO eller .ISO filer, ved hjelp av et program som UMDGen eller UMD Ripper.

Programmer som åpnes PMF filer
Windows
Lande PMF Player

Filtype3Partition Image File

Utvikleren Eassos
Kategori Disk Image Files
Format N/A

.PMF alternativnummer 3

Partisjonsbilde som brukes av PartitionGuru, en partisjonsstyring og datagjenopprettingsprogram; lagrer en sikkerhetskopi av et partisjonsbilde som kan gjenopprettes av programmet når den nåværende partisjonen er skadet.

Mer informasjon

For å lage en PMF-fil, velg "Verktøy" i menyen, og klikk deretter "Klonpartisjon til bildefil". Velg kildepartisjonen, velg bildefilen, og klikk på "Start".

For å gjenopprette partisjonsbildet i PMF-filen, velg "Verktøy" i menyen, og klikk deretter "Gjenopprett partisjon fra bildefil ." Velg PMF-bildefilen, velg målpartisjonen din og klikk på "Start".

Programmer som åpnes PMF filer

Om PMF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .pmf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Partition Image File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.