Hoved : Filutvidelser : .ost Fil

.ost Filutvidelse

Filtype Outlook Offline Data File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

.OST alternativnummer

En OST-fil er en datafil opprettet av Microsoft Outlook (2005 eller senere), en e-postklient og personlig informasjonssjef. Det brukes til å lagre en kopi av postkasseinformasjon fra en Office 365-, Exchange- eller Outlook.com-konto. OST-filer kan inneholde e-postmeldinger, kontakter, oppgaver, kalenderdata og annen kontoinformasjon.

Mer informasjon

OST-filer lagres på den lokale datamaskinen til en bruker, noe som gjør det mulig for brukeren å få tilgang til sin e-post og annen postboksinformasjon når han ikke har internettilgang. Brukeren kan slå opp og opprette avtaler, søke eller legge til kontakter, og les og skriv e-post når den er offline. Alle endringer som gjøres offline vil imidlertid ikke bli synkronisert med brukerkontoen på serveren før en Internett-tilkobling gjenopprettes.

En OST-fil opprettes når alternativet "Bruk frakoblet mapper" er valgt i Outlook . Filen vil bli plassert i følgende katalog:

\ Brukere \ user \ AppData \ Local \ Microsoft \ Outlook

Du kan også navigere til plasseringen av OST-filen ved å velge File → Kontoinnstillinger, klikk Kontoinnstillinger ..., velg kategorien Datafiler, klikk på en oppføring, og velg deretter Åpne mappestilling.

MERK: OST-filen ligner en personlig mappe ( .PST ) Fil, men brukes kun til lagring av offline data.

Programmer som åpnes OST filer
Windows
Microsoft Outlook
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Remo Convert OST to PST
4Team Corporation OST PST Viewer
Aryson OST Recovery
Macintosh
Microsoft Outlook

Om OST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ost er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Offline Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.