Hoved : Filutvidelser : .pst Fil

.pst Filutvidelse

Filtype Outlook Personal Information Store File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.PST alternativnummer

En PST-fil er en datalagringsfil som inneholder personlig informasjon som brukes av Microsoft Outlook og Exchange. Det kan også inneholde e-postmapper, kontakter, adresser og andre data.

Mer informasjon

PST-filer har en grense på 2 GB og vil føre til at Outlook senker ned når filen er nær grensen. Microsoft gir et program kalt Exchange 2000 Tool: PST2GB som vil redusere filstørrelsen til en PST-fil. Men verktøyet kan avkorte filen, noe som betyr at noen data vil gå tapt, så du bør sørge for å sikkerhetskopiere PST-filen først.

I motsetning til den fulle versjonen av Outlook bruker ikke Outlook Express PST-filer. Men Outlook Express kan importere PST-data ved hjelp av programmets importfunksjon. Mac-brukere kan bruke PST Import Tool for Entourage til å importere PST-data til Entourage eller PST til MBOX Converter for å konvertere PST-filer til .MBOX files.

Programmer som åpnes PST filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Exchange Server
Microsoft Outlook Express
Remo Repair Outlook (PST)
BitDaddys Email Open View Pro
Encryptomatic PSTViewer Pro
OEMailRecovery.com Outlook Recovery Toolbox
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Microsoft PST Import Tool for Entourage
Stellar PST to MBOX Converter for Mac

Om PST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pst er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Personal Information Store File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.