Hoved : Filutvidelser : .vnt Fil

.vnt Filutvidelse

Filtype Mobile Phone vNote File

Utvikleren Sony Ericsson
Kategori Text Files
Format Text

.VNT alternativnummer

Tekstnotatformat som brukes av forskjellige mobiltelefoner, for eksempel S Memo-appen på Samsung Android-enheter eller Notes-applikasjonen på Sony Ericsson-mobiltelefoner; lagret i et tekstformat med en overskrift som starter med "BEGIN: VNOTE" og slutter med "END: VNOTE."

Mer informasjon

Innholdet i en VNT-fil kan ses i en standard tekstredigerer. Imidlertid kan meldingen bli kodet ved hjelp av en av flere kodingsmetoder. For eksempel er noen VNT-filer kodet med citerte utskrifts- eller "QP" -koding. Dette koder for hver tegn med likestilling, etterfulgt av to heksadesimale siffer (for eksempel "= 20" representerer et mellomrom). Derfor kan det være vanskelig å tolke teksten uten en QP-dekoder.

Programmer som åpnes VNT filer
Android
Samsung S Memo
Macintosh
Apple TextEdit
BlockSoft MemoBlock

Om VNT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .vnt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mobile Phone vNote File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.