Hoved : Filutvidelser : .nst Fil

.nst Filutvidelse

Filtype 1NoiseTracker Module

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en NST fil?

En NST-fil er en modul som brukes av NoiseTracker, et freeware lydsporingsprogram opprettet i 1989. Det inneholder ett eller flere lydspor, som inkluderer notatmønstre og lydprøver.

Mer informasjon

NST-filen er hovedfilen som er knyttet til NoiseTracker. Det sparer en modul som består av lydprøver som spilles av i henhold til notatene i modulene.

NoiseTracker ble ofte brukt av Amiga-spillmusikere til å lage musikk. Amiga var en personlig dataplatform produsert av Commodore på 1980-tallet og 1990-tallet. NoiseTracker ble utgått og er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting. Hvis du har en NST-fil som må spilles, kan du bruke Nullsoft Winamp i Windows.

Programmer som åpnes NST filer
Windows
Nullsoft Winamp
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtype 2Outlook Connector for Notes File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.NST alternativnummer 2

En NST-fil er en lagringsfil opprettet av Outlook Connector for IBM Lotus Domino, et tillegg for Microsoft Outlook som lar brukere få tilgang til Lotus Notes via Outlook. Den inneholder Notes-meldinger og andre data for tilgang frakoblet som lagres lokalt på datamaskinen. NST-filer ligner Outlook offline .OST filer.

Mer informasjon

NST-filer kan bli store i størrelse, noe som kan bremse ytelsen til datamaskinen din og føre til at Outlook krasjer. Hvis du sletter NST-filer, gjenopprettes de automatisk av tilkoblingsverktøyet. For å fjerne NST-filen permanent må du slette Outlook-profilen og opprette en ny profil.

NST-filer ligger i samme mappe med andre lokale profilinnstillingsfiler, for eksempel OST og .PST filer, i følgende kataloger:

Programmer som åpnes NST filer

Om NST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .nst er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Connector for Notes File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.