Hoved : Filutvidelser : .mdb Fil

.mdb Filutvidelse

Filtype 1Microsoft Access Database

Utvikleren Microsoft
Kategori Database Files
Format Binary

Hva er en MDB fil?

En MDB-fil er en databasefil opprettet av Microsoft Access, et mye brukt desktop relationsdatabaseprogram. Den inneholder databasestrukturen (tabeller og felt) og databaseoppføringer (tabellrader). MDB-filer kan også lagre datainnstillingsskjemaer, spørringer, lagrede prosedyrer, rapporter og databasesikkerhetsinnstillinger.

Mer informasjon

MDB-fil åpen i Microsoft Access 2016

Tilgang tilbyr visuelle verktøy for å lage og fylle databaser. Programvaren inneholder arbeidsflytverktøy for å lage nettbaserte database-drevne webapplikasjoner som du kan publisere til Office 365-webområdet eller Microsoft SharePoint-serveren. Tilgang er inkludert i enkelte Microsoft Office-programvarepakker, men den er bare tilgjengelig for Windows. MDB-filer kan også importeres av en rekke andre programmer, for eksempel Mathematica og Visual Studio.

Du kan eksportere MDB-filer til .ACCDB filformat ved å bare klikke på Fil → Lagre som → Lagre database som , velg Access filtype, og klikk deretter Lagre som.

Programmer som åpnes MDB filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Blue Marble Geographics Global Mapper
Microsoft Office
Golden Software Surfer
Golden Software Voxler
Microsoft Access
MDB Viewer Plus
Wolfram Research Mathematica
Freewind MDB Converter
Linux
Wolfram Research Mathematica
Kexi
mdb-export
Macintosh
Microsoft Office
MDB Viewer
Wolfram Research Mathematica
SAS Institute SAS
WEB
MDBopener.com

Filtype 2Avid Media Database

Utvikleren Avid Technology
Kategori Data Files
Format Binary

.MDB alternativnummer 2

Databasefil som brukes av flere forskjellige Avid-programvare for videoredigering og etterbehandling av programvare; inneholder indeksert informasjon om mediefondene som brukes av et videoredigeringsprosjekt; brukes som en hurtigbuffer som sporer ressursene med oppdatert informasjon.

Mer informasjon

MDB-filer genereres automatisk av programvaren i mappene der mediefondene ligger. Hvis de slettes, gjenoppbygger programvaren dem.

Programmer som åpnes MDB filer
Windows
Avid Media Composer
Macintosh
Avid Media Composer

Om MDB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mdb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Avid Media Database Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.