Hoved : Filutvidelser : .note Fil

.note Filutvidelse

Filtype 1Notability Note File

Utvikleren Ginger Labs
Kategori Text Files
Format N/A

Hva er en NOTE fil?

En NOTE-fil inneholder et notat som er opprettet av Notability, en notatbar app for macOS og iOS. Den lagrer innholdet i et notat, som kan inkludere tekst, merknader, skisser og bilder. MERK-filer lagres i et proprietært format.

Mer informasjon

NOTE-filer kan kun opprettes eller åpnes av Notability. Du kan opprette NOTE-filer ved å velge Fil → Eksporter og velge Notatformat. Du kan åpne NOTE-filer ved å velge Arkiv → Importer og naviger til NOTE-filen.

MERK: Noterbarhet brukes vanligvis av forretningsfolk, lærere og studenter. I tillegg til NOTE-filer kan Notability importere .RTF og .PDF filer.

Programmer som åpnes NOTE filer

Filtype 2Notessimo Composition

Utvikleren Failsafe Games
Kategori Audio Files
Format Binary

.NOTE alternativnummer 2

Sangfil opprettet av Notessimo, en nettleserbasert Flash-applikasjon som lar brukerne lage en musikalsk komposisjon; kan lagres fra nettleseren til brukerens skrivebord og deretter lastes tilbake gjennom menyen File → Load i spillet; støtter flere spor og instrumenter.

Mer informasjon

NOTE-filer brukes ofte til å remake videospillmusikk eller TV-seriedrag.

Programmer som åpnes NOTE filer

Om NOTE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .note er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Notessimo Composition Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.