Hoved : Filutvidelser : .adidat Fil

.adidat Filutvidelse

Filtype ADInstruments Simple Data File

Utvikleren ADInstruments
Kategori Data Files
Format N/A

.ADIDAT alternativnummer

En ADIDAT-fil er en datafil som brukes av LabChart (versjon 6.1.1 og nyere), programvare som brukes til å registrere og analysere biologiske signaler. Den inneholder raske data, for eksempel hjertefrekvens eller systolisk trykk, lagret i ADInstruments Simple Data-filformatet. ADIDAT-filer inkluderer ikke innstillinger.

Mer informasjon

ADIDAT-filer opprettes når en bruker eksporterer data som "rå data" fra LabChart. Filformatet støttes bare av versjoner 6.1.1 og nyere.

LabChart lar deg koble til ulike enheter for å registrere, vise, analysere, plotte og dele biologiske signaler. Programmet brukes til medisinske formål, for eksempel å beregne en persons hjerteutgang eller analysere blodtrykket. LabChart brukes i forskning og utdanningsområder som inkluderer muskel-, kardiovaskulær, respiratorisk, nervøs og sensorisk, elektrofysiologi, kjemisk & fysisk og trening & idrettsvitenskapsdisipliner.

Programmer som åpnes ADIDAT filer

Om ADIDAT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .adidat er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ADInstruments Simple Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.