Hoved : Filutvidelser : .kfx Fil

.kfx Filutvidelse

Filtype1Amazon KF10 eBook File

Utvikleren Amazon
Kategori eBook Files
Format Binary

Hva er KFX fil?

En KFX-fil er en eBook opprettet i Kindle Format 10 (KF10), Amazonas etterfølger til .AZW3 (Kindle 8) -formatet. Den inneholder en Amazon eBook, som inneholder teksten og metadataene som beskriver boken, for eksempel forfatteren, tittelen og antall sider. KFX-filer støtter forbedrede typeretteringsfunksjoner som ikke er gitt i tidligere formater, for eksempel orddeling, forbedret karakterplassering og ordavstand, og en mer tilpasningsbar sidelayout og marginer.

Mer informasjon

KFX-filen åpnes i Kindle for Mac 1.2

eBooks kan lagres i ett av flere formater. Formatet av en eBook lastet ned fra Amazon-butikken, avhenger av hvilken enhet som brukes til å laste ned og lese eBoken. Det kan bli lagret i KFX-formatet eller i .MOBI , .AZW eller .AZW3 -formatene.

For å åpne og vise ebøker lagret i KFX-format, gir Amazon en Kindle-app for Windows , macOS, Android og iOS. Du kan også bruke Caliber, et populært program for å administrere og åpne ulike eBook-formater.

Programmer som åpnes KFX filer
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Linux
Calibre
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
iOS
Amazon Kindle

Filtype2Kofax Image File

Utvikleren Kofax
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.KFX alternativnummer 2

Raster image opprettet av Kofax skanning og bildebehandling programvare produkter; inneholder en grafikk formatert som et Kofax Group 4-bilde; inneholder en 128 byte overskrift, som inneholder informasjon om bildestørrelse, dato opprettet, dato modifisert, bitdybde og oppløsning; inneholder også et beskrivelses tekstfelt.

Programmer som åpnes KFX filer
Windows
XnViewMP
Corel PaintShop Pro
GraphicsConverter
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP

Om KFX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .kfx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Kofax Image File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.