Hoved : Filutvidelser : .mobi Fil

.mobi Filutvidelse

Filtype Mobipocket eBook

Utvikleren Amazon
Kategori eBook Files
Format Binary

.MOBI alternativnummer

En MOBI-fil er en eBok lagret i MOBI-formatet, et format som ble brukt av Mobipocket Reader, men støttes nå av flere forskjellige lesere. Den inneholder en eBok og kan inneholde DRM-opphavsrettsbeskyttelse for å hindre kopiering eller uautorisert visning. MOBI-filer støttes av ulike eReaders, tabletter, PDAer og stasjonære dataprogrammer.

Mer informasjon

Amazons nye Kindle Format 8 (KF8) er basert på MOBI-formatet. KF8 støtter mange nye formaterings- og oppsettalternativer, inkludert HTML5- og CSS3-innhold og innebygde skrifter. KF8-formaterte ebøker lagres og distribueres som ".mobi" -filer eller som .AZW3 -filer, avhengig av enheten som laster ned e-boken. eBok forfattere kan kompilere KF8 bøker ved hjelp av Amazons KingleGen programvare. Før distribusjon kan forfattere forhåndsvise KF8-bøker på en Mac eller PC med Amazons Kindle Previewer-programvare.

Amazon eier nå MOBI-formatet. Amazon's eBook-formater, inkludert .AZW , .AZW1 og AZW3, bruker MOBI-formatet, men inneholder en proprietær DRM-ordning.

MERK: Mobipocket eBooks bruker også utvidelsen .PRC .

Programmer som åpnes MOBI filer
Windows
Amazon Kindle for PC
Calibre
Adobe RoboHelp
Geometer Plus FBReader
Icecream Ebook Reader
BookDesigner
Cool Reader
Linux
Calibre
MBP reader
Geometer Plus FBReader
Cool Reader
Android
Cool Reader
Macintosh
Amazon Kindle for Mac
Calibre
Geometer Plus FBReader
PatiSoftware theLibrarian
Cool Reader
Amazon Kindle Previewer

Om MOBI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mobi er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mobipocket eBook Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.