Hoved : Filutvidelser : .jmce Fil

.jmce Filutvidelse

FiltypeJM-Crypt Encrypted File

Utvikleren JM-Crypt Security
Kategori Encoded Files
Format N/A

.JMCE alternativnummer

Fil kryptert av JM-krypterings krypteringsalgoritmen; inneholder en fil sikret av en hybrid krypteringsalgoritme og passord; ligner på .JMCR kryptert fil.

Mer informasjon

JMCE-filen ligner .JMC filformat, men opprettes ved hjelp av ekstra JM-Crypt "Exchange" -kryptering. Denne metoden bruker vanlige asymmetriske nøkkelpar (en offentlig og en privat). Den bruker også et automatisk generert passord og instant selfie eller en tilfeldig nøkkel generert for symmetrisk kryptering og elektronisk ID-kort sertifikat for en signatur. Den tilfeldige nøkkelen er opprettet av JM-Crypt Securitys hjemmelagde, hurtig Fourier-transformator (FFT) nøkkelgenerator.

JMCE-filen brukes til å kryptere sensitive forretningsfiler og konfidensielle personlige filer. JM-Crypt bruker også .JMCX , .JMCK og .JMCP filer for kryptering av filer.

MERK: For å dekryptere JMCE-filen trenger du JM-Crypt-programvaren og algoritmen som ble brukt til å opprinnelig kryptere filen.

Programmer som åpnes JMCE filer
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Om JMCE filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .jmce er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype JM-Crypt Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.