Hoved : Filutvidelser : .jmcx Fil

.jmcx Filutvidelse

FiltypeJM-Crypt Encrypted File

Utvikleren JM-Crypt Security
Kategori Encoded Files
Format N/A

.JMCX alternativnummer

Kryptert fil opprettet av JM-Crypt-programvare, som benytter JM-Crypt-krypteringsalgoritmen; inneholder en fil sikret av en hybrid krypteringsalgoritme og et tilfeldig generert passord.

Mer informasjon

JMCX-filen brukes ofte til å kryptere konfidensielle personlige og sensitive forretningsfiler. JM-Crypt bruker også filtypene ".jmc", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" og ".jmce" for å kryptere filer.

JM-Crypt-algoritmen bruker engangspute (OTP) krypteringsmetode og krypterer to ganger to ganger. Den første krypteringen er med et tilfeldig utdrag av en lang tilfeldig nøkkel generert av JM-Crypt Securitys hjemmelagde, hurtig Fourier-transformator (FFT) nøkkelgenerator. Den andre krypteringen inneholder passordbeskyttelse, som avhenger av metoden valgt av brukeren. Passordopprettelsen kan være helt automatisk (et tilfeldig passord som automatisk genereres og vises i JMCX-filen), halvautomatisk (prosjektmodus) eller manuell ( .JMC -fil).

MERK: For å dekrypter JMCX-filen, trenger du JM-Crypt-programvaren og algoritmen som ble brukt til å opprinnelig kryptere filen.

Programmer som åpnes JMCX filer
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Om JMCX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .jmcx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype JM-Crypt Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.