Hoved : Filutvidelser : .jmc Fil

.jmc Filutvidelse

FiltypeJM-Crypt Encrypted File

Utvikleren JM-Crypt Security
Kategori Encoded Files
Format N/A

.JMC alternativnummer

Fil kryptert av JM-krypterings krypteringsalgoritmen; lagrer en fil beskyttet av en hybrid krypteringsalgoritme og passord.

Mer informasjon

JMC-filen brukes vanligvis til å kryptere konfidensielle personlige filer, samt sensitive forretningsfiler, når de deles med andre brukere. JM-Crypt bruker også filtypene ".jmcx", ".jmck", ".jmcp", ".jmcr" og ".jmce" for å kryptere filer.

JM-Crypt-algoritmen bruker One-Time Pad (OTP) krypteringsmetode og krypterer to ganger to ganger. Den første krypteringen er med et tilfeldig utdrag av en lang tilfeldig nøkkel generert av JM-Crypt Securitys hjemmelagde, hurtig Fourier-transformator (FFT) nøkkelgenerator. Den andre krypteringen inneholder passordbeskyttelse som avhenger av metoden valgt av brukeren, som kan være helautomatisk, halvautomatisk (prosjektmodus) eller manuell (et passord opprettet av brukeren og inneholdt i JMC-filen), og inkluderer passord beskyttelse.

MERK: For å dekryptere JMC-filen trenger du JM-Crypt-programvaren og algoritmen som ble brukt til å opprinnelig kryptere filen.

Programmer som åpnes JMC filer
Windows
JM-Crypt
JM-Crypt-Business

Om JMC filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .jmc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype JM-Crypt Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.