Hoved : Filutvidelser : .exp Fil

.exp Filutvidelse

Filtype 1Melco Embroidery File

Utvikleren Melco
Kategori Misc Files
Format Binary

Hva er en EXP fil?

En EXP-fil er en fil med broderi CAM (datamaskinstøttet produksjon) lagret i Melco EXP-format. Den inneholder koder som forteller nålen til en kommersiell symaskin hvordan man lager et broderi. EXP-filer kan også lagres i Bernina USB EXP-format, som brukes til broderier laget av personlige symaskiner.

Mer informasjon

Bernina USB EXP-filer lagrer bare broderiets design. De inneholder ikke trådfarger og vil bruke standard trådfargene i programmet som brukes til å åpne filene.

MERK: EXP-filer brukes mest av 830, 780 og 580 Bernina-maskiner. Men de kan også brukes av 630 og 340 Bernina-maskiner.

Programmer som åpnes EXP filer

Filtype 2Symbols Export File

Utvikleren N/A
Kategori Developer Files
Format Text

.EXP alternativnummer 2

Utviklerfil som brukes av ulike programvareutviklings-IDEer og kompilatorer; lagrer symboltabelldata, som er informasjon om et programs data og funksjoner; brukes til å koble programinformasjon til et annet program, for eksempel en debugger.

Programmer som åpnes EXP filer
Windows
Freescale CodeWarrior Development Tools
Macintosh
Apple Xcode

Filtype 3Export File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format N/A

.EXP alternativnummer 3

Datafil eksportert av en rekke forskjellige programmer; vanligvis lagret i et mer standardformat enn programmets proprietære filtype, slik at filen kan åpnes og leses av andre programmer; Eksporteres ofte ved å velge "File → Export" i programmet.

Mer informasjon

Noen programmer som eksporterer EXP-filer, inkluderer Intuit QuickBooks og IBM iSeries-programvaren.

Programmer som åpnes EXP filer
Windows
Intuit QuickBooks Pro
Macintosh
Intuit QuickBooks for Mac

Filtype 4CATIA 4 Export File

Utvikleren Dassault Systemes
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.EXP alternativnummer 4

Fil laget av CATIA versjon 4, et program som brukes modell produserte komponenter for industriell design prosessen; inneholder et eksportert design, inkludert 3D-modeller, materialspesifikasjoner og egenskaper; brukes til å eksportere alle designdata sammen.

Programmer som åpnes EXP filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Linux
Adobe Acrobat
Dassault Systemes CATIA
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtype 5DX Series Exported Video File

Utvikleren Pelco
Kategori Video Files
Format N/A

.EXP alternativnummer 5

En EXP-fil inneholder overvåkingsvideo opprettet av DX-serie digitale videoopptakere (DVR), for eksempel DX4100 eller 4800. Den lagrer video med MPEG-4-komprimering og metadata, for eksempel klokkeslett og dato for opptak, kamera nummer, video format og opptaksmodus.

Mer informasjon

DX-serie DVR-er kommer med innganger for sikkerhetskameraer.  Disse kameraene tar opp overvåkingsvideoen, som deretter lagres i EXP-filer av DVR-ene. EXP-filene kan da spilles ved hjelp av DX Series Export Viewer.

Programmer som åpnes EXP filer

Filtype 6Bernina Embroidery File

Utvikleren Bernina
Kategori Misc Files
Format Binary

.EXP alternativnummer 6

En EXP-fil er en broderi-CAM (datamaskinstøttet produksjon) -fil lagret i Bernina USB EXP-format. Den inneholder koder, for eksempel stopp, hopp og trim, som forteller nålen til en personlig symaskin hvordan man lager et broderi. EXP-filer kan også lagres i Melco EXP-formatet, som brukes til kommersielle broderier.

Mer informasjon

Bernina USB EXP-filer lagrer bare broderiets design. Fargedata for designen finnes i INF-filen, som vanligvis finnes med EXP-designfilen og .BMP bildefilen i USB-flash-stasjonen Bernina Personal Design.

EXP-filer er oftest brukt av 830, 780 og 580 Bernina maskiner. Men de kan også brukes av 630 og 340 Bernina-maskiner.

MERK: EXP-filer ligner Tajima Embroidery .DST files.

Programmer som åpnes EXP filer

Filtype 7Aurora Expert Trace File

Utvikleren Trend Communications
Kategori Data Files
Format N/A

.EXP alternativnummer 7

Datakommunikasjonssporfil generert av Aurora Expert; inneholder sporingsinformasjon som registrerer banen for data på flere enheter og steder brukes til å diagnostisere og analysere kommunikasjons trafikk; Fungerer med PPP, IP, ISDN, V5 og Frame Relay-systemer.

Programmer som åpnes EXP filer
Windows
Trend Communications Aurora Expert

Filtype 8SonicWALL Preference File

Utvikleren SonicWALL
Kategori Settings Files
Format N/A

.EXP alternativnummer 8

Lagrer konfigurasjonsinformasjon og egendefinerte innstillinger for en SonicWALL brannmur; kan eksporteres og lastes av et annet system for å overføre brannmurinnstillinger; kalt "sonicwall.exp" som standard, men kan omdøpes.

Mer informasjon

Kan opprettes ved å velge System → Innstillinger, og deretter klikke på "Opprett sikkerhetskopieringsinnstillinger" i SonicWALL-administrasjonsgrensesnittet.

Programmer som åpnes EXP filer
Windows
SonicWALL SonicOS

Om EXP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .exp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SonicWALL Preference File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 27.01.2019:
Hilsener! Jeg har begynt å bruke Swift for å programmere iOS-appen min på Apple Xcode og lurte på hvordan dataene mine ble eksportert til feilsøkingsprogrammet mitt. Tusen takk for forklaringen din på .exp-filtypen! Likevel, som jeg ser, har det mange bruksområder også. Jeg hadde aldri sett for meg at en filtype også kunne inneholde koder for symaskiner! Å lese mer om programmene som en generell eksportfil, får meg til å lure på hvor praktisk det er at ny programvare fortsetter å bruke denne utvidelsen... Les mer