Hoved : Filutvidelser : .dst Fil

.dst Filutvidelse

Filtype 1AutoCAD Sheet Set File

Utvikleren Autodesk
Kategori CAD Files
Format XML

Hva er en DST fil?

En DST-fil er en tegnearkfil opprettet av AutoCAD, et CAD-design og dokumentasjonsprogram. Den inneholder informasjon i XML-format om en organisert samling ark, som er å velge tegneoppsett som har blitt hentet fra flere .DWG tegnefiler. DST-filer blir ofte brukt som leveringsformat for utkast eller ferdigstillede design.

Mer informasjon

Arkivsettfiler kan opprettes ved hjelp av AutoCADs arksettingsverktøy (SSM), som kan vises på grensesnittet ved å velge Vis-fanen og deretter Palettes panel → Sheet Set Manager.

Arksettede filer inneholder ikke de faktiske tegneoppsettene. I stedet inneholder de informasjon som peker på plasseringen av layoutene som er lagret i DWG-tegningsfilene. Når en DST-fil er åpen i AutoCAD, vises informasjonen i "Arkliste" -kategorien i SSM, med hvert arknavn som fungerer som en snarvei som du kan klikke for å se utformingen av DWG-tegningsfilen.

Programmer som åpnes DST filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Adobe Acrobat

Filtype 2DeSmuME Save State

Utvikleren DeSmuME
Kategori Spillfiler
Format N/A

.DST alternativnummer 2

Lag staten opprettet og brukt av DeSmuME, en Nintendo DS (NDS) emulator; lagrer en lagret tilstand av dagens spillfremgang for et NDS-spill som spilles med DeSmuME.

Mer informasjon

MERK: For å opprette DST Save State, velg File → Save State File.

Programmer som åpnes DST filer
Windows
DeSmuME
Linux
DeSmuME
Macintosh
DeSmuME

Filtype 3Tajima Embroidery Format

Utvikleren Tajima
Kategori CAD Files
Format N/A

.DST alternativnummer 3

Tajima CAM (datamaskinstøttet produksjon) fil som brukes av broderimaskiner og programvare; lagrer instruksjoner for sying av broderi design med symaskin; Inkluderer koder som forteller at maskinen skal stoppe, hoppe og trimme, som styrer syålen.

Mer informasjon

Tajima broderi format støttes i stor grad av broderi programvare og maskiner.

Programmer som åpnes DST filer

Om DST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dst er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Tajima Embroidery Format Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 26.08.2020:
Hilsener! Jeg har brukt AutoCAD i noen tid nå og har aldri opplevd en .dst-fil før i dag. Takk for at du rapporterte om dem! Jeg antar at de er det mest brukte formatet når du eksporterer og viser ferdige resultater til klienter. Forklaringen din på hvordan du oppretter dem og åpner dem var virkelig fullstendig, da jeg klarte å gjøre dette uten hikke... Les mer