Hoved : Filutvidelser : .esc Fil

.esc Filutvidelse

Filtype EasySignCut Pro Project

Utvikleren EasySignCut
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.ESC alternativnummer

En ESC-fil er et prosjekt opprettet av EasySignCut Pro, et program som brukes til å designe skilt, logoer, bokstaver, dekaler og klistremerker som skal gjøres med skjæreplottere. Den inneholder et design, som kan inkludere tekst, trukket linjer, penselstreker, former, bilder og andre objekter. ESC-filer kan også inneholde effekter som 3D ekstrudere, rhinestones, skygge lag og bulges.

Mer informasjon

ESC-filen åpnes i EasySignCut Pro 4

Alle EasySignCut Pro-brukere er kjent med ESC-filen, siden den er den primære filen som er opprettet av programmet. EasySignCut Pro lagrer alt innholdet i designet i filen, og lar deg stenge filen og åpne den for videre redigering.

Du kan importere en rekke bildeformater til et ESC-prosjekt, for eksempel .SVG eller .SVGZ , .PNG , .EPS , .AI og .DXF . Du kan også spore bilder og velge mellom mange former i EasySignCut-biblioteket.

Du kan eksportere en ESC-fil til andre formater for deling og utskrift. De kan eksporteres til .SVG , .BMP , .JPG , .PNG , .TIFF , .PLT og FCM-filer.

Programmer som åpnes ESC filer
Macintosh
EasySignCut Pro

Om ESC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .esc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype EasySignCut Pro Project Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.