Hoved : Filutvidelser : .dbx Fil

.dbx Filutvidelse

Filtype 1Outlook Express E-mail Folder

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Binary

Hva er en DBX fil?

En DBX-fil er en mappe opprettet av Outlook Express, et Microsoft e-postprogram. Den inneholder e-postmeldinger for en bestemt postkasse. DBX-filer lagres vanligvis i brukerhåndboken "Dokumenter og innstillinger" og kan kopieres til en annen mappe for å sikkerhetskopiere e-postmeldinger.

Mer informasjon

DBX-mapper har navn som tilsvarer e-postkassen. Vanlige navn er for eksempel Inbox.dbx, Sent Items.dbx, Drafts.dbx og Deleted Items.dbx. Folders.dbx lagrer hovedindeksen for alle postkassene. Hvis det mangler, vil Outlook Express omregistrere postkassene og gjenskape det.

DBX-postmapper kan importeres til Windows Mail (inkludert i Windows Vista) ved å velge Fil → Import → Meldinger og deretter velge Import post fra en OE6-katalog og velge DBX-mappen du vil importere.

DBX-mapper kan importeres til Windows Live Mail (følger med Windows 7) ved å velge Fil → Import → Meldinger → Microsoft Outlook Express 6 og finne den aktuelle DBX-mappen.

Stellar DBX til PST Converter-programmet kan brukes til å konvertere Outlook Express DBX-filer til Outlook .PST format. Du kan deretter lagre konverterte filer til Office 365, HTML, RTF og PDF-formater.

MERK: DBX-mapper skal kun åpnes i Outlook Express eller importeres ved hjelp av et annet program. Hvis det åpnes eller redigeres manuelt, kan de bli skadet og føre til at Outlook Express ikke fungerer som det skal.

Programmer som åpnes DBX filer
Windows
Microsoft Mail
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Microsoft Windows Live Mail
Remo Recover Outlook Express
OE-Mail Recovery
Stellar DBX to PST Converter
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express

Filtype 2AutoCAD Database Extension File

Utvikleren Autodesk
Kategori Plugin Files
Format Binary

.DBX alternativnummer 2

Utvidelsesfil som brukes av AutoCAD, et CAD-program for konstruksjon og design; inneholder tilpasset informasjon som brukes til å lese og skrive tegningsinformasjon; skrevet med Autodesks ObjectDBX API, som gjør det mulig for utviklere å programmatisk få tilgang til tegningskomponenter.

Mer informasjon

Tredjepartsutviklere kan lese .DWG filer ved å lage DBX-utvidelser. For eksempel pakker noen versjoner av Adobe Acrobat flere DBX-filer til å lese Autodesk CAD tegninger.

Programmer som åpnes DBX filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 3Dropbox Encrypted Database File

Utvikleren Dropbox
Kategori Database Files
Format N/A

.DBX alternativnummer 3

En DBX-fil inneholder en kryptert database som brukes av Dropbox, en online fil hosting service. Den lagrer kryptert informasjon om brukerens Dropbox i .SQLITE rekordformat. DBX-filer kan inneholde nylig endrede filer, den lokale banen til en Dropbox-mappe og e-postadressen til brukeren.

Mer informasjon

DBX-filer brukes av Dropbox til å lagre ulike typer data og ligner på .DB databasefiler, men er kryptert. Navnet på filen angir hvilken type informasjon som finnes i filen, for eksempel filecache.dbx, notifications.dbx, photo.dbx eller config.dbx.

DBX-filer lagres i ulike mapper i Dropbox installasjons kataloger. Config.dbx er lagret på følgende steder:

Windows XP: C: \ Dokumenter og innstillinger \% USERNAME% \ Programdata \ Dropbox \ C: \ Dokumenter og innstillinger \% USERNAME% \ Lokale innstillinger \ Application Data \ Dropbox \

Windows Vista, 7, 8, 8.1 og 10: C: \ Brukere \% USERNAME% \ AppData \ Local \ Dropbox \ C: \ Brukere \% USERNAME% \ AppData \ Roaming \ opplastings \

Macos: /Users/$USER/.dropbox /

Linux: /home/$USER/.dropbox /

Programmer som åpnes DBX filer

Om DBX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dbx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Dropbox Encrypted Database File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.