Hoved : Filutvidelser : .avl Fil

.avl Filutvidelse

Filtype1ArcView Legend File

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format N/A

Hva er AVL fil?

Inneholder en legende eller nøkkel for et kart opprettet med ESRI ArcView GIS (Graphic Information System) kartlegging programvare; inkluderer symbolinformasjon som brukes i den tilsvarende kartfilen; lagret i et standard tekstformat og kan refereres av en ArcView-prosjektfil ( .APR ) fil.

Mer informasjon

ArcView er en del av ESRIs ArcGIS Desktop produktfamilie.

Programmer som åpnes AVL filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop

Filtype2AntiVir Status Report File

Utvikleren Avira Operations
Kategori Data Files
Format Text

.AVL alternativnummer 2

Virus scan rapport fil opprettet av AntiVir, et Windows antivirusprogram; lagret i et vanlig tekstformat og inneholder en rapport av en antivirusskanning; kan senere lastes opp til Avira Malware Research Center for gjennomgang.

Mer informasjon

AVL-filer inkluderer informasjon som dato og starttid for skanningen, antall skannede filer og kataloger, og eventuelle oppdagede virus. De inneholder også en referanse til .LOG filen for skanningen.

AntiVir-rapporter lagres i ProgramData \ Avira \ AntiVir Desktop \ REPORTS \ katalogen, men de lastes automatisk av programvaren til oversikten → Rapportpanel i brukergrensesnittet. Fra denne ruten kan du åpne rapporter for å se detaljene i antivirusskannene.

Programmer som åpnes AVL filer

Om AVL filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .avl er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AntiVir Status Report File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.