Hoved : Filutvidelser : .log Fil

.log Filutvidelse

Filtype 1Log File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en LOG fil?

En LOG-fil er en logg som brukes av forskjellige operativsystemer og programmer. Den inneholder vanligvis en vanlig tekstlogg over bestemte hendelser med tidsstemplene. LOG-filer kan opprettes av operativsystemet for å holde oversikt over systemhendelser eller ved hjelp av et programvareinstallasjonsprogram for å vise plassering og navn på installerte filer.

Mer informasjon

Webservere genererer også loggfiler for å spore besøkende og overvåke båndbreddebruk. Webstatistikkprogrammer tillater webverter å analysere loggfiler gjennom genererte diagrammer og grafer, som presenterer loggede trafikkdata på webområdet i et grafisk format.

Programmer som åpnes LOG filer
Windows
Microsoft Notepad
Richardson EditRocket
Microsoft WordPad
ActiveState Komodo Edit
Linux
Richardson EditRocket
ActiveState Komodo Edit
Macintosh
Richardson EditRocket
Apple TextEdit
ActiveState Komodo Edit
Apple Console

Filtype 2AntiVir Report Log File

Utvikleren Avira Operations
Kategori Data Files
Format Text

.LOG alternativnummer 2

Virus scan rapport opprettet av AntiVir, et antivirusprogram for Windows; lagret i et vanlig tekstformat og inneholder en logg av en brukersus-skanning eller en programvareoppdatering; brukes til å lagre antivirusprogramvarehistorikken.

Mer informasjon

AntiVir LOG-filer kan vises gjennom oversikten → Rapporter-panelet, som viser en liste over rapporter. Fra denne ruten åpner du en rapport og klikker på knappen Rapporter fil for å åpne filen.

LOG-filer lagres i følgende katalog: Programdata \ Avira \ AntiVir Desktop \ LOGFILES \.

Programmer som åpnes LOG filer

Om LOG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .log er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype AntiVir Report Log File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.