Hoved : Filutvidelser : .adf Fil

.adf Filutvidelse

Filtype1ACT! Data File

Utvikleren The Sage Group
Kategori Database Files
Format Binary

Hva er ADF fil?

En ADF-fil er en databasefil opprettet av ACT !, et CRM-program (Customer Relationship Management). Den inneholder kundekontaktdata som navn, e-postadresser, forretningsinformasjon og relasjonshistorikken. ADF-filer brukes til kundeforholdsinformasjon i et strukturert format.

Mer informasjon

ADF-filer lagres med en .ALF oppslagsfil, som inneholder metadata som kreves for å navigere, sikkerhetskopiere og gjenopprette ACT! database. ADF-filer kan også arkiveres innenfor ACT! database backups, som bruker .BAK utvidelsen. ADF-filer bruker Microsoft SQL Server-formatering og ligner på .MDF filer.

MERK: Sage ACT! ble Swiftpage Act! i 2013.

Programmer som åpnes ADF filer
Windows
Swiftpage Act!

Filtype2ESRI ArcInfo Binary Grid Format

Utvikleren ESRI
Kategori GIS Files
Format Binary

.ADF alternativnummer 2

Internt rasterdataformat som brukes av ESRI-produkter som ArcGIS, ArcView og ArcInfo Workstation; lagrer romdata som et binært rutenett (rader og kolonner av celler) og er en av flere ADF-filer som sammen utgjør det totale gridet; pleide å representere geografiske eller andre romlige objekter som kart og kartfunksjoner.

Mer informasjon

Et ArcInfo binært rutenett kan inneholde flere rasterlag, som danner en lagstabel. Dette kan brukes til å overlappe forskjellige visninger på overflater og utføre statistisk analyse på romdata.

ADF-filer kan lagre metadata om rastersettet eller de faktiske rasterdataene. Når du oppretter et binært rutenett, gir filene dblbnd.adf, hdr.adf, sta.adf, vat.adf og w001001x.adf metadata om rasterruten, mens filen w001001.adf inneholder de faktiske rasterdataene. Disse filene er vanligvis skilt ut i sin egen mappe slik at de er enkle å administrere som et helt griddekningssett.

Programmer som åpnes ADF filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Surfer
GDAL
TatukGIS Editor
TatukGIS Viewer
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtype3Amiga Disk File

Utvikleren N/A
Kategori Disk Image Files
Format Binary

.ADF alternativnummer 3

En ADF-fil er et diskbilde som er opprettet på et Amiga-system. Den lagrer en eksakt kopi av en Amiga-formatert disk i AmigaDOS-dataspor med fast bredde. ADF-filer kan monteres som en fysisk disk ved hjelp av et Amiga-emuleringsprogram.

Mer informasjon

ADF-filer kan opprettes på en Windows-PC ved hjelp av ADF Opus ane åpnet ved hjelp av flere andre programmer, for eksempel WinUAE, WinFellow og Cloanto Amiga Forever.

Du kan installere unADF-verktøyet på et Linux Debian-operativsystem (OS) ved å skrive følgende kommando i terminal:

#sudo apt-get install unadf

Programmer som åpnes ADF filer
Windows
Cloanto Amiga Forever
WinUAE
WinFellow
ADF Opus
Linux
Cloanto Amiga Forever
E-UAE
unADF
Macintosh
The Unarchiver
Cloanto Amiga Forever
Incredible Bee Archiver
E-UAE
MaxUAE

Filtype4ARIS Express Document

Utvikleren Software AG
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.ADF alternativnummer 4

En ADF-fil er et dokument opprettet av Software AG ARIS Express, et gratis program som brukes til å modellere analyse og administrasjon av forretningsprosesser. Den inneholder et diagram som består av symboler som brukes til å modellere og organisere en forretningsrelatert prosess.

Mer informasjon

ADF-fil åpnes i Software AG ARIS Express 2.4

ADF-filer kan brukes til å lagre en rekke modelltyper, for eksempel organisatoriske diagrammer, datamodeller, whiteboards, systemlandskaper, prosesslandskaper, forretningsprosesser og IT-infrastrukturer. Du kan velge mellom en rekke symboler for best å organisere diagrammet. Noen av symbolene som kan legges til, er hendelser, oppgaver, delprosesser, dataobjekter, meldinger, tekstanbefalinger, tilkoblinger og gateways.

ADF-filen er lagret i et proprietært format og er den primære filtypen brukes til å eksportere diagrammer i ARIS Express. Programmet kan imidlertid også eksportere diagrammer til andre formater, inkludert .JPEG , .PNG , .PDF og .EMF . Hvis du vil eksportere en ADF-fil til et av disse formatene, velger du Fil → Eksporter og velger formatet.

Hvis du vil opprette en ADF-fil, velger du Fil → Ny ..., velger modelltype og velger Fil → Lagre.

Hvis du vil åpne en ADF-fil, velger du Fil → Åpne ... og naviger til plasseringen av ADF-filen. Du kan også velge Arkiv → Modellhistorikk for å åpne en nylig åpnet modell.

Programmer som åpnes ADF filer

Om ADF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .adf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ARIS Express Document, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.