Hoved : Filutvidelser : .001 Fil

.001 Filutvidelse

Filtype 1Split Archive File

Utvikleren N/A
Kategori Backup Files
Format Binary

Hva er en 001 fil?

En 001-fil er den første filen i et delt arkiv som er opprettet med ulike fil splitting og bli med verktøy. Det brukes til å dele store arkiver i mindre, mer håndterbare filer. 001-filer kan brukes til å lagre filer på flere lagringsenheter, for eksempel USB-stasjoner eller CDer, eller for å lage mindre e-postvedlegg.

Mer informasjon

En 001-fil er en del av et større arkiv, noe som betyr at det er minst ett delingsarkiv knyttet til filen. Hver del av et delt arkiv er gitt en stigende nummerutvidelse, som er .002 , .003 , etc.

MERK: Programmer som 7-Zip bruker sammensatte utvidelser for delt arkiver. For eksempel lager 7-Zip delte arkiver med .7Z.001 , .7Z.002 , etc. utvidelser.

Programmer som åpnes 001 filer
Windows
7-Zip
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
Welltek 001 File Joiner & Splitter
Freebyte HJSplit
SplitJoin
OO1 File Manager
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Freebyte HJSplit for Java
Freebyte HJSplit for Linux
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
The Unarchiver
Split & Concat

Filtype 2Norton Ghost Disk Backup

Utvikleren Symantec
Kategori Backup Files
Format N/A

.001 alternativnummer 2

Sikkerhetskopiering av en harddisk opprettet med Norton Ghost; opprettet når en sikkerhetskopiering er delt inn i flere filer på grunn av grensen for 2 GB filstørrelse i DOS; andre deler av delt backup har utvidelser ".002," ".003," etc.

Mer informasjon

Splitbackups opprettet med Norton Ghost inkluderer også en .GHO -fil, som inneholder informasjon om sikkerhetskopieringsfilene og er nødvendig for å gjenopprette sikkerhetskopien.

MERK: Norton Ghost ble omdøpt som Ghost Solution Suite.

Programmer som åpnes 001 filer

Filtype 3Multimedia Fusion Backup File

Utvikleren Clickteam
Kategori Developer Files
Format N/A

.001 alternativnummer 3

Sikkerhetskopiering av et prosjekt ( .MFA ) fil opprettet med Multimedia Fusion, et spillutviklingsprogram; generert av programmets Autobackup-funksjon tillater prosjektet å bli gjenopprettet dersom den opprinnelige filen blir ødelagt eller ved et uhell slettes.

Mer informasjon

MERK: Multimedia Fusion kan opprette flere backupfiler med utvidelsene ".001", ".002", osv., avhengig av hvor mange sikkerhetskopier som er valgt i programvalgene.

Programmer som åpnes 001 filer

Filtype 4Fax File

Utvikleren N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.001 alternativnummer 4

Faks bildefil opprettet av ulike faksenheter og programvare; kan inneholde bildet på den første siden av en faks med flere sider, mens påfølgende sider bruker utvidelsen ".002," ".003," etc .; brukes til å lagre bildedata fra mottatte fakser.

Programmer som åpnes 001 filer
Windows
AnyBizSoft Studio Batch Fax to PDF Converter
Linux
j2 Global Communications eFax

Filtype 5Snes9x Slot 2 Saved State

Utvikleren The Snes9x Team
Kategori Spillfiler
Format Binary

.001 alternativnummer 5

Lagret spillstatus opprettet av Snes9x, en Super Nintendo Entertainment System (SNES) emulator; inneholder et spill øyeblikksbilde lagret i den andre av ni spor (spor 1-9); pleide å lagre og laste SNES-emulerte spilltilstander.

Mer informasjon

Lagrede spillspor 1-9 tilsvarer filutvidelser ".000" til ".009" på Windows-versjonen av Snes9x. Filene deres er navngitt ved hjelp av ROM-navnet etterfulgt av den respektive sporutvidelsen. For eksempel vil GameA-spor 2 bli kalt GameA.001.

Lagrede stater lagres i Lagre-katalogen i en Snes9x-installasjon. På Mac-versjoner av Snes9x bruker lagrede stater forlengelsen .FRZ ("frosne" stater).

MERK: I motsetning til en vanlig spillsparet tilstand, som bare kan opprettes på bestemte punkter i spillet, 001 filer kan opprettes når som helst under spillet.

Programmer som åpnes 001 filer
Windows
Snes9x
Linux
Snes9x
Macintosh
Snes9x

Om 001 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .001 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Snes9x Slot 2 Saved State Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.