Synkroniser Hotmail-kontoen din med MacOS Mail

Hvis du trodde Hotmail var en saga blott, hadde du rett ... liksom. Selv om Microsoft avviklet tjenesten for mange år siden og erstattet den med Outlook.com, har mange brukere fortsatt Hotmail-adresser, og det er til og med mulig å få en ny Hotmail-adresse. Brukere får tilgang til Hotmail-adressene sine på e-postskjermen til Outlook.com, og Outlook.com kan settes opp til å kopiere Hotmail-e-posten den mottar til macOS Mail automatisk.

Informasjon om at denne artikkelen gjelder for Mail-appen i følgende operativsystemer: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13) og macOS Sierra (10.12)

Caiaimage / Sam Edwards / Getty Images


Koble nåværende Hotmail-kontoer til Apple Mail

Hvis du allerede har en fungerende Hotmail-e-postadresse, ligger postboksen din på Outlook.com. Sjekk det først for å sikre at kontoen din fortsatt er aktiv. Hvis du ikke har brukt Hotmail-e-postadressen din på et år eller så, kan den ha blitt deaktivert.

Logg på Outlook.com med Hotmail-e-postadressen og passordet ditt. Bekreft at e-postadressen din for Hotmail er aktiv. Hvis du ikke ser det, er det sannsynligvis ikke det. Ikke bekymre deg. Du kan sette opp en ny Hotmail-adresse.


Sette opp e-post på din Mac for Hotmail

Hvis du har en aktiv Hotmail-e-postadresse, kan du konfigurere den raskt i Mac Mail.

  1. Klikk på Post ikonet på Mac-en din Dock.

  2. Fra Post menyen, velg Legg til konto.

  3. Plukke ut Annen postkonto på skjermen som åpnes og klikk Fortsett. Avhengig av din macOS-versjon, må du kanskje velge E-postkonto i neste skjermbilde.

  4. Skriv inn navnet ditt, Hotmail-e-postadressen og passordet i feltene som er angitt for dem. Plukke ut Logg inn.

  5. Permisjon Post og Merknader sjekket i listen over tilgjengelige tjenester. Klikk Ferdig.

  6. Se på sidefeltet i postboksen til venstre for postvinduet. Åpne innboksen hvis den er lukket ved å klikke på pilen ved siden av den for å se de tilgjengelige postkassene. Klikk på det nye Hotmail postkassen for å få tilgang til Hotmail-kontoen din i Mail. Hvis det er en ny konto, har du bare en innbydende e-post. Hvis det er en eldre konto, angir tallet ved siden av Hotmail i postkasselisten antall e-postmeldinger i innboksen.

Du kan lese og svare på e-post og sende ny e-post ved hjelp av Hotmail-e-postadressen din fra e-postprogrammet på din Mac.


Hvordan få en ny Hotmail-konto

Hvis du ikke har en Hotmail-adresse, er det ikke for sent å få en. Microsoft anser Hotmail for å være eldre e-post, men selskapet støtter det fortsatt. Slik registrerer du deg for en ny Hotmail-konto:

  1. Gå til Microsoft.com i en nettleser og klikk Logg inn øverst på nettstedet for å åpne et påloggingsvindu, men ikke logg på selv om du har en konto.

  2. Der hvor påloggingsskjermen sier "Ingen konto? Opprett en" klikker du Lag en. Klikk neste.

  3. På skjermbildet Opprett konto, skriv inn ønsket e-postadresse i formatet [email protected] ved å skrive inn et navn og velge @ hotmail.com fra rullegardinpilen som vises til høyre for navnefeltet. Du må kanskje prøve flere ganger for å finne en e-postadresse som ikke allerede er tatt. Klikk neste.

  4. Skriv inn et passord for den nye Hotmail-kontoen din og velg neste.

  5. Skriv inn for- og etternavn, land og fødselsdag i påfølgende vinduer, ved å klikke neste etter å ha fylt ut ønsket informasjon på hvert skjermbilde.

  6. Skriv inn CAPTCHA-koden og klikk neste å opprette din konto.

  7. Outlook.com åpnes på den nye Outlook Mail-skjermen. 


Legg igjen en kommentar