Hjem > H > Hvordan Finne Tidligere Sikkerhetskopi Iphone?

Hvordan finne tidligere sikkerhetskopi iPhone?

Åpne Finder. Klikk på enheten. På Generelt-fanen klikker du på Administrer sikkerhetskopier for å se en liste over sikkerhetskopiene dine.

Les mer

Dessuten, hvordan se sikkerhetskopi icloud?

Se og administrer iCloud-sikkerhetskopier på iPhone, iPad eller iPod touch. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier. Du ser enhetene der iCloud-sikkerhetskopi er slått på. Hvordan se siste sikkerhetskopi? Åpne Innstillinger-appen på telefonen. Sikkerhetskopiering. Under «Informasjon om sikkerhetskopi» ser du hvilke data som er sikkerhetskopiert på enheten.

Hvordan se hva som er lagret på iCloud?

iCloud er Apple-tjenesten som lagrer bildene, filene, notatene, passordene og de generelle dataene dine på en sikker måte i nettskyen, og holder dem oppdatert på alle enhetene dine automatisk. Med iCloud er det også enkelt å dele bilder, filer, notater og mer med venner og familie. Hvordan slette gamle Sikkerhetskopier iPhone? iPhone, iPad og iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt], og trykk på iCloud.
  2. Trykk på Administrer lagring > Sikkerhetskopier.
  3. Trykk på navnet til enheten du vil slette sikkerhetskopien for.
  4. Trykk på Slett sikkerhetskopi > Slå av og slett.

Så, hvordan overføre fra gammel til ny iphone?

Overføring ved hjelp av iCloud

  1. Det første du må gjøre er å ta en sikkerhetskopi av innholdet på telefonen. Gå til «Innstillinger» > «iCloud» > «Sikkerhetskopiering».
  2. Overfør deretter SIM-kortet til din nye iPhone.
  3. Neste steg er å overføre iCloud-sikkerhetskopien til den nye enheten.
Hvordan gjenopprette iPhone? Se Sikkerhetskopier iPhone, iPad eller iPod touch.
  1. Koble enheten til datamaskinen.
  2. I iTunes-appen på PC-en, klikker du på enhetsknappen oppe til venstre i iTunes-vinduet.
  3. Klikk på Oversikt.
  4. Klikk på Gjenopprett, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Du kan også spørre hvordan gjenopprette fra icloud?

Trykk på Gjenopprett fra iCloud Backup på app- og dataskjermbildet. Logg på med Apple -ID -en din, slik at telefonen kan få tilgang til iCloud -sikkerhetskopiene dine. Gå til 'Velg sikkerhetskopi', og velg deretter sikkerhetskopien du vil ha fra en liste over tilgjengelige sikkerhetskopier i iCloud. Hva er iCloud? Hva er forskjellen mellom iCloud og iCloud+?

Hvis du har en Apple-ID, har du en iCloud-konto. En iCloud-konto gir deg tilgang til ting som iCloud Drive-dokumentsynkronisering og en iCloud-e-post. Gratis iCloud-kontoer er imidlertid begrenset til bare 5 GB lagringsplass.

Hva er forskjellen på iCloud og iCloud drive?

iCloud Drive gir deg sikker tilgang til alle dokumentene dine på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-PC. Når du logger på iCloud, har du tilgang til iCloud Drive. Med iCloud Drive kan du holde filer og mapper oppdatert på alle enhetene dine, dele filer og mapper med venner, familie og kollegaer, og mye mer.

By Hardej

Hva betyr sikkerhetskopi? :: Hvor ligger Indre Østfold kommune?
Nyttige lenker