Hjem > H > Hva Kan Skje Om Man Ikke Melder Flytting?

Hva kan skje om man ikke melder flytting?

Hva skjer om du ikke melder flytting? Dersom du ikke blir registrert på nytt bosted i løpet av en måned, skal du registreres uten fast bosted i kommunen. Du kan også ilegges bot dersom flytting ikke meldes.

Les mer

Hvordan kan Nav finne ut at du er i utlandet?

Blant flere kontrolltiltak kan Nav sjekke om meldekort er sendt inn fra en datamaskin i Norge eller utlandet. Etaten kan også få innsyn i kontobevegelser, og se om bankkortet brukes på en strandpromenade i varmere i strøk. Dessuten, når mister man pensjon? Pensjonsopptjeningen stopper for alle når du slutter i jobben, men for de som er født før 1963 blir også alderspensjonen beregnet på en annen måte ved 67 år om du har sluttet før du gikk av med pensjon.

Ta dette i betraktning, hvor lenge kan man være i spania på ferie?

Siden Spania er en del av EU har du rett til å oppholde deg i landet i 90 dager. Etter disse 90 dagene kan du søke om forlengelse hos politiet. Hva må til for å ha residencia i Spania? Hvis du skal bo i Spania lenger enn 6 måneder

må du søke om permanent oppholdstillatelse (Residencia). Dette kan du gjøre hos Nasjonalpolitiet i ditt område. Denne tillatelsen varer mellom 5 – og 10 år. Dersom du ikke har residencia, må det oppnevnes en skatterespresentant for deg.

Tilsvarende, hvor lenge varer nie nummer?

Nummeret er ikke overførbar og det utløper ikke. I tillegg til å være avgjørende for eventuelle skattemessige transaksjoner i Spania er NIE-nummeret også nødvendig for å kunne utføre nesten ethvert praktisk gjøremål i Spania, fra å motta en pakke i posten til åpne en spansk bankkonto. I forhold til dette, hvilken diagnose går til uføretrygd? Det er ikke krav om at det foreligger en diagnose, men noen diagnoser gir ofte krav på uføretrygd. De vanligste diagnosene ved uføretrygd er innen psykisk lidelse og atferdsforstyrrelse, og muskel- og skjelettsyndrom.

Hva kreves for å få permanent oppholdstillatelse i Norge?

Krav for å få permanent oppholdstillatelse

Du må ha hatt sammenhengende opphold i Norge de siste tre årene. For noen grupper er det et krav at du har oppholdt deg sammenhengende i Norge de siste fem årene. Du må ha hatt oppholdstillatelser som danner grunnlag for permanent oppholdstillatelse.
I forhold til dette, kan man flytte til utlandet med uføretrygd? Du har som hovedregel rett til utbetaling av uføretrygd fra Norge selv om du flytter til et annet EØS-land eller andre land som Norge har trygdeavtale med. For noen vil flytting fra Norge likevel kunne føre til reduksjon eller stans i utbetaling av uføretrygden.

Er det lov å ha hjemmekontor i utlandet?

Det er ingen felles statlig policy eller føringer om hvor hjemmearbeid eller hjemmekontor er lokalisert, slik at det blir opp til virksomheten selv å regulere dette. Dette betyr også at du som arbeidsgiver står fritt til å innvilge ønsket om å arbeide fra et sted i utlandet.

By Tongue

Hva skjer hvis man ikke henter pakke på postkontoret? :: Hvor lenge kan man jobbe i utlandet?
Nyttige lenker