Hjem > H > Hva Betyr Skiltnummeret?

Hva betyr skiltnummeret?

Et registreringsnummer består av en bokstav- og tallkombinasjon, og er ofte basert på hvilken trafikkstasjonen som har sendt ut nummeret. Her kan du sjekke hvor i landet et skilt kommer fra. Bokstavkombinasjonen baserer seg ofte på hvilken trafikkstasjon som har utstedt registreringsnummeret.

Les mer

I forhold til dette, hvor mange bokstaver kan man ha på bilskilt?

Du kan søke om personlig skilt til bruk på alle typer kjøretøy. Skiltet må ha minst 2 bokstaver eller tall, ekskludert mellomrom, men maks 6 eller 7 tegn, inkludert mellomrom. Størrelsen på skiltet avgjør hvor mange bokstaver eller tall det kan ha. Følgelig, hva betyr blått skilt med rød strek? Sirkelformet skilt med rød ramme (7 cm) og en rød strek på skrått over skiltet. Det har blå bunn og er et forbudsskilt som angir at parkering er forbudt.

Hva betyr blått skilt med rødt kryss?

– Her er det mange som enten blander sammen disse skiltene, eller ikke vet hva noen av dem betyr. Skiltet med kryss i betyr at all stans er forbudt. forteller Moen Hæhre. Dette skiltet forteller deg at du har vikeplikt for møtende kjøretøy. Følgelig, hvilken bil har lavest luftmotstand? Mercedes-Benz' Concept IAA er to biler i én.

Når man passerer 80 kilometer i timen forandrer bilens ytre seg på åtte forskjellige steder, hvilket transformerer Concept IAA til bilen i verden med lavest luftmotstand.

I forhold til dette, hvordan finne eier av gamle kjøretøy?

Slik gjør du det. Tjenesten finner du ved å logge deg inn på vegvesen.no/dinside. Klikk deg inn på Kjøretøy og velg Finn eier- og kjøretøyopplysninger. Der kan du søke opp alle registrerte kjøretøy. I forhold til dette, hvor finner jeg chassisnummeret? Chassisnummer/understellsnummer kan du finne i bilens vognkort. Hvis du ikke finner det der kan du enkelt søke opp bilens registreringsnummer på Vegvesenet sine sine nettsider for kjøretøyopplysninger. Chassisnummeret finner du under fanen "Registreringsdata".

Hvordan lese chassisnummer?

Tabellen gir en komplett oversikt på hvilken årsmodell en bil er basert på tiende sifferet / bokstaven i chassisnummeret. På de de aller fleste vanlige biler skal det tiende tegnet i chassisnummeret gi informasjon om årsmodell. Er det en A er det 2010, er det B er det 2011, C = 2012, D = 2013 osv. Hvor kan man kjøre med svarte skilt? Hvor kan det kjøres:

De som er levert på sorte skilt eller uregistrert kan ikke kjøre på offentlig vei, men kun krysse denne. ATV registrert som traktor med hvite skilt kan benyttes på offentlig vei, dog ikke på motorvei.

Hvem eier bil?

Nå kan du selv logge deg inn på Din side på vegvesen.no og finne opplysninger om kjøretøy og eiere, og det uten at det koster deg noe. Du har også fram til nå hatt mulighet til å finne ut hvem som eier et bestemt kjøretøy via en SMS-tjeneste du måtte betale for.

By Prissy Sayra

Hvorfor får man virus på PC? :: Når kom de nye bilskiltene?
Nyttige lenker